Ο Πανελλήνιος Σύλλογος  «Η Καρδιά του Παιδιού», στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης Περιόδου, πραγματοποίησε δράση, αφιερωμένη στα καρδιοπαθή παιδάκια που νοσηλεύονταν στις Κλινικές Παίδων της Αθήνας. Φέτος, η χαρά του Οργανισμού μας ήταν ακόμη μεγαλύτερη, αφού ένα παιδικό πάρτυ έγινε αφορμή, για μια ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης και αγάπης και τα δώρα που συγκεντρώθηκαν, προσφέρθηκαν στην “Καρδιά του Παιδιού” μέσω του Δεσμού.

Έτσι, σε έναν χώρο που τα χαμόγελα πολλές φορές απουσιάζουν, οι εθελοντές και το προσωπικό της «Καρδιάς του Παιδιού», για έναν ακόμη χρόνο, μοίρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα και ευχές στους μικρούς μαχητές τη ζωής και μέσα στα δωμάτια των Νοσοκομείων, επέστρεψαν τα χαμόγελα, στα πρόσωπα και στις καρδιές των παιδιών. Η «Καρδιά του Παιδιού» επισκέφθηκε τις παιδοκαρδιολογικές και παιδοκαρδιοχειρουργικές μονάδες των Νοσοκομείων, Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΜΗΤΕΡΑ και του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Ευχόμαστε στους λιλιπούτιους φίλους μας Καλή Ανάρρωση και το Νέο Έτος να τους βρει γερούς και δυνατούς!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους εθελοντές που μας βοήθησαν στην διανομή των δώρων, αλλά και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων για τη ζεστή τους φιλοξενία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε, στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός», αλλά και στα παιδιά και στους ιδιώτες, για αυτήν την ξεχωριστή πράξη αγάπης.