Οταν οι καλές δυνάμεις  ενώνονται, κάνουν θαύματα!

Εκδήλωσης Ζωής, Ελπίδας & Φωτός Pink the City 2016”,  για άλλη μια χρονιά!

Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας «Άλμα Ζωής»

«HAIR for HELP» κίνηση εθελοντικής προσφοράς μαλλιών

Bergmann Kord.

 Περιπάτος μήκους 1.5 χλμ. ενάντια στον καρκίνο του μαστού.   Ψηλά Αλώνια, Οδό Δημητρίου Γούναρη,πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου , Αγίου Νικολάου , στο Μόλο της Πάτρας.

Η έμπειρη Ομάδα της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord Πάτρας  βήμα-βήμα καθοδήγησε  ώστε προσφέρθηκαν εύκολα και γρήγορα τουλάχιστον 20 εκατοστά από τα μαλλιά πολλών ανθρώπων που έβλεπες την ευτυχία της προσφοράς στα μάτια τους ! Φυσικά η συλλογή γίνεται πάντα με βάση τις εγκεκριμένες προδιαγραφές.

Η  διαδικασία θα συνεχιστεί και οσες  ημέρες  χρειαστεί στους χώρους του Επιστημονικού Κέντρου Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21, Πάτρα, Τηλ. 2610 42 45 45).

Το “HAIR for HELP”, αποτελεί την Αιχμή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, με πολυεπίπεδες δραστηριότητες.

Η Κίνηση, ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους Ογκολογικούς Ασθενείς και πάσχοντες από Αλωπεκία.

Τα τελευταία χρόνια, η Πρωτοβουλία μετατρέπεται σε «Κίνηση», αφού συναντά μεγάλη ανταπόκριση από διαφορετικές Κοινωνικές Ομάδες και Χώρους.

Για την Διοίκηση και το Προσωπικό της Bergmann Kord, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η εντατικοποίηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», με στόχο την αέναη προσφορά Αισιοδοξίας, Ελπίδας, Κουράγιου, Υπομονής και Αγάπης στους πάσχοντες Συνανθρώπους μας.

Η ενεργή συμμετοχή της Κλινικής με την ενέργεια «HAIR for HELP», θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την καθιερωμένη δράση  Διάγνωσης και Ενημέρωσης, των εξειδικευμένων Iατρών της Bergmann Kord με  Εξατομικευμένες Δωρεάν Διάγνωσεις, Τριχολογικούς ελέγχους, ολοκληρωμένη Ενημέρωση και Προτάσεις Ειδικής Αγωγής κατά της Τριχόπτωσης.

   E-mail : info@kord.gr,    www.kord.gr)

locks_of_love_girl

Ενημέρωση,
Ευαισθητοποίηση,
Συμμετοχή
Επιμόρφωση
Ανάδειξη των αξιών του Εθελοντισμού
Ενίσχυση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης

#########