Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών παρέδωσε σήμερα με εκπροσώπους του από την ομογένεια, επιστολή στη διοίκηση του Boston Chlidren’s Hospital, στην οποία ζητά να μειωθεί το κόστος της θεραπείας του Παναγιώτη Ραφαηλ Γλωσσιώτη, προκειμένου να καλυφθεί από το ποσό που έχει συγκεντρωθεί.
Παράλληλα ο ΙΣΑ εκφράζει την ικανοποίηση του, γιατί όπως ενημερώθηκε ο Υπουργός Υγείας κ.Βασίλης Κικίλιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο για να διευκολυνθεί η μετάβαση του παιδιού.
Σημειώνεται μάλιστα ότι οι εκπρόσωποι του ΙΣΑ θα επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες το νοσοκομείο.

Σχολιάζοντας το θέμα ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης δήλωσε τα εξής:
«Σεβόμαστε τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων της πολιτείας ωστόσο κάθε ασθενής είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και έχει δικαίωμα στη ζωή και στην ελπίδα. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική κοινωνία που έδειξε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη της απέναντι σ’ ένα παιδί που έχει την ανάγκη μας. Όλοι μαζί καταφέραμε αυτό που μέχρι πριν από λίγο καιρό φαινόταν ακατόρθωτο. Ευχόμαστε να πάνε όλα κατ’ ευχήν για τον Παναγιώτη και είμαστε δίπλα στην οικογένεια. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα για το παιδί θα είναι αυτό που θέλουμε όλοι μας».

 

 

 

 

#########