Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, η οποία έχει οριστεί από τον Παγκόσμιο Σύλλογο Ύπνου (World Association of SLEEP Medicine, WASM) να εορτάζεται την Παρασκευή πριν την Εαρινή Ισημερία, η Valetonina Long Sirc μας υπενθυμίζει ότι ο επαρκής ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία και την ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ενέργειά του.

Η Valetonina Long Sirc είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Μελατονίνη και Βαλεριάνα (εκχύλισμα ρίζας), δύο ουσίες οι οποίες είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι συμβάλλουν στον καλό ύπνο. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της επιτρέπει την απελευθέρωση των συστατικών της σε δύο διαφορετικούς χρόνους, εξασφαλίζοντας διπλή και παρατεταμένη δράση.

Συγκεκριμένα, η επικάλυψη του δισκίου η οποία περιέχει τη Μελατονίνη διαλύεται γρήγορα συμβάλλοντας στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να αποκοιμηθεί. Επιπλέον, ο πυρήνας του δισκίου περιέχει τη Βαλεριάνα, η οποία απελευθερώνεται σε δεύτερο χρόνο συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός ήρεμου και παρατεταμένου ύπνου.

Ο επαρκής ύπνος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παγίωση της μνήμης και της μάθησης, στην καλή λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, ευνοεί την κυτταρική ανάπτυξη και επιδιόρθωση καθώς και τη βελτίωση της διάθεσης. Ο ύπνος θεωρείται επαρκής όταν κάποιος ξυπνάει και αισθάνεται ανανεωμένος χωρίς να νιώθει υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Valetonina Long Sirc αποτελεί έναν αξιόπιστο και πολύτιμο σύμμαχο για την αντιμετώπιση της αϋπνίας είτε προέρχεται από το στρες, το τζετ-λαγκ ή το κυλιόμενο ωράριο εργασίας προσφέροντας έναν γρήγορο και αναζωογονητικό ύπνο που βελτιώνει την ευεξία, τη διάθεση και την ανταπόκριση στην καθημερινή δραστηριότητα.

#########