Την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ), Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Πρόεδρος της Λέσχης Ακρόπολις – Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών & Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής (Λ.Α.Ε.Α.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ), κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας και Αλληλοϋποστήριξης. Η υπογραφή του μνημονίου έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Λέσχης, για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο εστιατόριο «Το Μαντρί», στην Άνω Γλυφάδα.

Το μνημόνιο συνεργασίας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την συνδρομή του Ε.Ε.Σ. προς την Λ.Α.Ε.Α. ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στην υγειονομική κάλυψη/παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε παντός είδους εκδηλώσεις που διοργανώνει για την επισιτιστική ενίσχυση-βοήθεια ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.  Από πλευράς της, η Λ.Α.Ε.Α. ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, αναλαμβάνει την ενημέρωση όλων των μελών της για το έργο του Ε.Ε.Σ. αλλά και την εν γένει κοινοποίηση/δημοσιοποίηση των δράσεων του Ε.Ε.Σ. στα μέσα ψηφιακής ενημέρωσης που διαθέτει. Επίσης, θα συνεισφέρει ουσιαστική βοήθεια σε είδη διατροφής που θα διαθέτει σε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την υποβοήθηση του τεράστιου ανθρωπιστικού έργου του Ε.Ε.Σ.

Στην εκδήλωσε παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, κ. Γιάννης  Χρυσουλάκης, ο πρώην Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Βασίλης Σπανάκης, η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κα Άντζελα Γκερέκου κ.α.

#########