Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο των εορταστικών του εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, διοργανώνει μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη μουσική συναυλία, ένα κοντσέρτο για την αγάπη και την Ειρήνη, με τη διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ώρα προσέλευσης αυστηρά 10:45. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.redcross.gr/default.asp?pid=40&la=1&artId=1686

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας το κοινό θα ταξιδέψει νοερά με ευρέως γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια που θα μετατραπούν σε ευχές αγάπης και ελπίδας και θα αποσταλούν από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προς πάσα κατεύθυνση.  Εξαιρετικές ερμηνείες συνδυασμένες με multimedia τεχνικές και ψηφιακά σκηνικά θα δημιουργήσουν μία μαγική εορταστική ατμόσφαιρα ενισχύοντας το μήνυμα των τραγουδιών. Πρόκειται για μία μοναδική συναυλία για όλη την οικογένεια.

Βίντεο του Ε.Ε.Σ. για τη συναυλία εδώ: https://youtu.be/kyfLOVTO1O8?si=JT6WZKaoFJW1iMFh

Στη μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα συμμετάσχει η ορχήστρα Sonus Amantes, η Γυναικεία Χορωδία του ΕΕΣ, το γυναικείο σύνολο «Πολύμνια», η Χορωδία «Καλλιτεχνήματα» και  η  παιδική  χορωδία δημοτικού σχολείου «Παιδαγωγική». Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, το Τρίτο Πρόγραμμα και το Κανάλι 1 του Πειραιά.

Στόχος της συναυλίας είναι να αναδειχθεί ότι η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στην χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως ανάσα ψυχικής ανακούφισης.

#########