Αρχική Ειδήσεις - Νέα ΜΗΤΕΡΑ: Πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικής Πρακτικής Άσκησης «Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία»

ΜΗΤΕΡΑ: Πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικής Πρακτικής Άσκησης «Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ στην προσπάθειά του να παρέχει άριστες ιατρικές υπηρεσίες αλλά να υπηρετεί την έρευνα την επιμόρφωση των νέων ιατρών, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το Μετεκπαιδευτικό Πρακτικής Άσκησης με σκοπό την εξειδίκευση και την εξοικείωση νέων ιατρών με τις νέες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογία.

Το Πρόγραμμα με θέμα την «Ενδοσκοπική  και » και Διευθυντή τον κ. Στέφανο Χανδακά, Mαιευτήρα – Γυναικολόγο, Ενδοσκοπικό Χειρουργό, Επιστ. Συνεργάτη και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ, αφορά σε νέους ιατρούς, ειδικευμένους στο αντικείμενό τους, οι οποίοι επιθυμούν την απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων στη Λαπαρασκοπική Χειρουργική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.  Για πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΗΤΕΡΑ στο ακόλουθο link http://bit.ly/2fSfr9P ή να καλούν στο τηλέφωνο: 210 6869 279 ή στο e-mail: [email protected].

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ (Υπεύθυνος Προγράμματος: Γεώργιος Καλλιπολίτης, Aν. Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ), ενώ μετά το πέρας του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.