Το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ στην προσπάθειά του να παρέχει άριστες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και να υπηρετεί την έρευνα και την επιμόρφωση των νέων ιατρών, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης με σκοπό την εξειδίκευση και την εξοικείωση νέων ιατρών με τις νέες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογία.

Το Πρόγραμμα με θέμα την «Ενδοσκοπική  Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία» και Διευθυντή τον κ. Στέφανο Χανδακά, Mαιευτήρα – Γυναικολόγο, Ενδοσκοπικό Χειρουργό, Επιστ. Συνεργάτη και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ, αφορά σε νέους ιατρούς, ειδικευμένους στο αντικείμενό τους, οι οποίοι επιθυμούν την απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων στη Λαπαρασκοπική Χειρουργική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.  Για πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΗΤΕΡΑ στο ακόλουθο link http://bit.ly/2fSfr9P ή να καλούν στο τηλέφωνο: 210 6869 279 ή στο e-mail: info@mitera.gr.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ (Υπεύθυνος Προγράμματος: Γεώργιος Καλλιπολίτης, Aν. Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ), ενώ μετά το πέρας του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

 

#########