Νεότεροι  και πιο φρέσκοι, αλλά με φυσικό τρόπο και χωρίς ταλαιπωρία ή αλλοίωση των χαρακτηριστικών μας με τη βοήθεια του νέου concept, Total Face, που συνδυάζει το THERMAGE Dynamic Lift με μεσοθεραπεία, υαλουρονικό και botox. «Απο το 2005 που ήλθε και στην Ελλάδα»,  «ο τρόπος εφαρμογής του THERMAGE είχε παραμείνει λίγο πολύ αναλλοίωτος, κάνοντας σάρωση με την κεφαλή της συσκευής στις περιοχές με χαλάρωση, με 5-7 διαδοχικά περάσματα και με ειδικές παραμέτρους έντασης, ανάλογα με τον βαθμό του προβλήματος και το πάχος του δέρματος στο κάθε σημείο.Απο τις αρχές του 2009 όμως και με εμπειρία άνω των 1000 εφαρμογών σε πρόσωπο και σώμα, εφαρμόζουμε πλέον τη νέα, πιο αποτελεσματική μέθοδο σύσφιξης με ραδιοσυχνότητες, το THERMAGE Dynamic Lift.

Με ειδική έλξη του δέρματος προς την κατεύθυνση του Lift και χρήση κατάλληλων παραμέτρων, επιτυγχάνουμε  ακόμα πιο εμφανή συσφιξη ήδη απο την ημέρα της θεραπείας, χωρίς κανένα ερεθισμό. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά πιο ανώδυνη απ’ ότι με τον κλασσικό τρόπο ενώ έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα, άνω των 2,5 χρόνων».

«Με το Total Face», συνεχίζει ο κ. Σάνδρης, «συμπληρώνουμε την ανανέωση στο πρόσωπο, με 3 συνεδρίες μεσοθεραπείας και, αν υπάρχουν έντονες ρυτίδες, τις απαλύνουμε με υαλουρονικό και botox, τα οποία βοηθούν στην συνολική βελτίωση της εικόνας μας άμεσα (εξ ου και ο όρος “total face”), ενώ η βελτίωση απο το Thermage Dynamic Lift συνεχίζεται ακόμη, κατά τους επόμενους 2-4 μήνες».

Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται το THERMAGE;

«Με το FACE THERMAGE επιτυγχάνουμε πολύ μεγάλη βελτίωση στο οβάλ (περίγραμμα), δίνουμε καλύτερο σχήμα και ανεβάζουμε τα ζυγωματικά, μειώνουμε την χαλάρωση στις παρειές, λειαίνουμε τις ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο, ενώ με ειδικό τρόπο και με προστασία των οφθαλμών με ειδικές καλύπτρες, με το EYES THERMAGE μειώνουμε την χαλάρωση στα άνω βλέφαρα σε βαθμό 60%-70%, ενώ μειώνουμε και τις «σακκούλες» στα κάτω βλέφαρα,με αποτέλσμα ένα πιο ξεκούραστο, νεανικό βλέμμα.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη στις μη επεμβατικές θεραπείες, μας βοηθά να αποκτήσουμε μια καλύτερη ποιότητα στην συνολική εικόνα μας, χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών μας και χωρίς ταλαιπωρία ή διαταραχή του τρόπου ζωής μας» καταλήγει συμερασματικά ο κ. Σάνδρης.

 

 

 

Παναγιώτης  Σάνδρης  
Πλαστικός  Χειρουργός

Eχει ειδικευτεί στην Γεν.Χειρουργική , στα πλαίσια της Πλαστικής Χειρουργικής.Ειναι Επιστημονικός Διευθυντής & Διευθύνων Σύμβουλος της LaserMed.Ελαβε την ειδικότητα τηςΠλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Νοσοκομείο “Μεταξά”.Ειναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πειραιώς ,της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής, Επανορθωτικής  και   Ιδρυτικό μέλος της Επαγγελματικής Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ,και μέλος  της European Society for Aesthetic Laser Surgery / full member.Εχει πολλές δημοσιεύσεις, συμμετοχές σε συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτετρικό.

Info: sandris@lasermedcenter.gr

#########