Αγωνία, ανασφάλεια για την επόμενη μέρα, πανικός…

Κάπως έτσι νιώθει ένας νεαρός άνδρας όταν αρχίζει να χάνει τα μαλλιά του. Διότι μαζί με των απώλεια των τριχών, βιώνει παράλληλα και ένα είδος απώλειας της ολοκληρωμένης του εικόνας, που από τη στιγμή που γίνεται ορατή και από τους άλλους, τους κάνει να νιώθουν ότι εκτίθενται. 

Η συστηματική απώλεια μαλλιών, με τη μορφή της τριχόπτωσης, είναι αναπόφευκτα συνδεδεμένη και με το γήρας. Τα χρόνια που περνούν επιφέρουν αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, που ειδικά στις περιπτώσεις της κληρονομικής τριχόπτωσης είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Η αραίωση των μαλλιών σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερος και σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να κλονίσει την αυτοπεποίθησή σου. 

Αρκετοί  άνδρες που εμφανίζουν τριχόπτωση αρνούνται να το συζητήσουν και εκνευρίζονται όταν οι άλλοι τους ανοίγουν σχετική συζήτηση, καθώς διακατέχονται από θυμό & άρνηση. Ωστόσο, κάθε άτομο διαχειρίζεται αυτή την απώλεια διαφορετικά, σε συνάρτηση πάντα με την ηλικία, την ψυχοσύνθεση και την οικονομικοκοινωνική του προέλευση.

Μεταμόσχευση μαλλιών - Gouras HairGenesis Clinic 

Και τότε είναι που καλείται κάποιος να αποφασίσει αν και πώς θα επιλύσει το ζήτημα. Οι λύσεις είναι πολλές, η δυσπιστία & η εμπορευματοποίηση υπαρκτές και κατά συνέπεια η επιλογή καθίσταται δύσκολη. Αυτό που εμείς συστήνουμε, είναι η προσεκτική έρευνα αγοράς για μια τόσο σημαντική απόφαση για τα μαλλιά σας. Επισκεφθείτε όσο το δυνατόν περισσότερους ειδικούς στην μεταμόσχευση μαλλιών, ρωτήστε, λάβετε απαντήσεις σε κάθε απορία σας, συγκρίνετε, σκεφτείτε χωρίς βιασύνη και τέλος επιλέξτε τον κατάλληλο εξειδικευμένο γιατρό.

Η υπερσύγχρονη κλινική μαλλιών Gouras HairGenesis Clinic είναι απόλυτα εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών και είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για να του προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τα μαλλιά του.

Σε ένα δωρεάν ραντεβού διάγνωσης, ο εξειδικευμένος ιατρός θα σας απαντήσει σε όλα τα βασικά ερωτήματα:

×    Εάν είστε κατάλληλος να υποβληθείτε σε μεταμόσχευση μαλλιών ή όχι και γιατί

×    Εάν είναι η κατάλληλη  στιγμή ή αν πρέπει να περιμένετε

×    Ποια τεχνική είναι ιδανική για την περίπτωση σας και γιατί

×    Πόσα τριχοθυλάκια μπορούν να τοποθετηθούν στη δική σας περίπτωση.

Στη συνέχεια ο γιατρός θα σχεδιάσει το Προσχέδιο Μελλοντικής Εξέλιξης (Π.Μ.Ε.) και θα σας προτείνει το νέο hairline, με κριτήρια την ποιότητα της δότριας περιοχής και το μέγεθος της επιφάνειας που χρειάζεται να καλυφθεί.

Το οφέλη, όπως μας τα περιγράφουν οι άνδρες που μας εμπιστεύτηκαν στη μεταμόσχευση μαλλιών, είναι τεράστια σε ψυχολογικό επίπεδο: αισθάνονται ότι άλλαξε ο βαθμός αυτοεκτίμησης και η αντίληψη για το πόσο ελκυστικοί νιώθουν. Απέβαλαν το φόβο και την ανασφάλεια για την δημιουργία αραίωσης στο μέλλον. Σταμάτησαν να ανησυχούν για το πώς θα εξελιχθούν μελλοντικά τα μαλλιά τους. Νιώθουν και πάλι σίγουροι ότι στο μέλλον το θέμα της τριχόπτωσης δεν θα έχει αρνητικές επιδράσεις στην κοινωνική, επαγγελματική αλλά και στην προσωπική τους ζωή. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, όλο και περισσότεροι άνδρες όλων των ηλικιών καταφεύγουν στη λύση της μεταμόσχευσης μαλλιών για να επανακτήσουν τη χαμένη τους εικόνα. 

Dr. Ιωάννης Γκούρας

Gouras HairGenesis Clinic: Λ. Συγγρού 134, τηλ 210-9242001. 

Ιατρείο: Πατριάρχου Ιωακείμ 25, τηλ: 210-7258852.

#########