Είσαι έτοιμη για το Καλοκαίρι; Αν αισθάνεσαι ότι έχεις κάποιες εκκρεμότητες με το σώμα σου, ακόμα προλαβαίνεις.Η νέα μέθοδος λιπoαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες  είναι απόλυτα ασφαλής ενώ ταυτόχρονα μειώνει κατά πολύ τον χρόνο επαναφοράς στις φυσιολογικές δραστηριότητες  εξασφαλίζοντας παράλληλα την μέγιστη σύσφιξη και ομαλοποίηση των περιοχών όπου εφαρμόζεται. Το μηχάνημα αυτό ξεκίνησε να εφαρμόζεται πριν εννέα μήνες στο Los Angeles γνωρίζοντας τεράστια απήχηση  στους κύκλους του Hollywood με πολλούς διάσημους Stars  να έχουν υποβληθεί στην εφαρμογή του .Χάρη στην προτωποριακή τεχνολογία του δημιουργεί πολύ συγκεκριμένη ακτίνα δράσης όπου ομογενοποιεί-ρευστοποιεί  το λίπος ενώ η θερμική ενέργεια  προκαλεί επαγωγή ινοβλαστών που βοηθάνε επίτευξη μεγαλύτερης σύσφιξης της περιοχής που εφαρμόζεται

.

«Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι τόσο εξαιρετικά που την εφαρμόζουμε πια με μεγάλη ακρίβεια στη περιοχή της κοιλιακης χώρας,εσω,εξω  μηρούς ,γόνατα, βραχίονες ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνει η εφαρμογή του στην  περιοχή  του πιγουνιού(διπλοσάγωνο), αλλά και των  βλέφαρων »   
Η επέμβαση: Βασίζεται σε μία νέα συσκευή, η οποία φέρει αντλία σαν την κλασική της λιποαναρρόφησης και επιπλέον έχει μία ακίδα η οποία λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες. Η αντλία εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, σπάει τα λιποκύτταρα, λειώνει και ομοιογενεί το λίπος και στη συνέχεια  μία νέα αντλία αφαιρεί το υλικό σε ρευστή μορφή.

Έτσι αφαιρείται η απαιτούμενη ποσότητα του λίπους ακόμη και από δύσκολα σημεία του σώματος. – Η θερμική  ενέργεια των ραδισυχνοτήτων προκαλεί διέγερση και  επαγωγή των ινοβλαστών με αποτέλεσμα  μεγαλύτερη σύσφιξη στις περιοχές όπου εφαρμόζεται ενώ η ταυτόχρονη σύσπαση των αγγείων μειώνει κατά πολύ το μετεγχειρητικό οίδημα  και πιθανες εκχυμώσεις και μελανιές που παρατηρούνται με την κλασσική μέθοδο. Επίσης με  την  ρευστοποίηση και ομογενοποίηση του λιπώδους ιστού επιτυγχάνεται μια πιο ομαλή και λεία επιφάνεια χωρίς τα τυχόν κύματα η <<λακουβίτσες>>  που δημιουργούνται κάποιες φορές με την κλασική μέθοδο.

 

 


Ανάρρωση:
Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία η μέθη ενώ   δεν απαιτείται νοσηλεία  πέρα των κάποιων και ωρών  μετεγχειρητικά. Την επόμενη ημέρα μπορεί κάποιος να επιστρέψει στις δραστηριότητες του ενώ για δυο εβδομάδες συστήνεται  η χρήση ενός ελαστικού κορσέ.
Πλεονεκτήματα: -Η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη συγκριτικά με την κλασική  μέθοδο λιποαναρόφησης . Έχεις μικρότερο μετεγχειρητικό οίδημα, με μικρότερη πιθανότητα ς εκχυμώσεων και μελανιές αντίστοιχα. Είναι πολύ σημαντικό επίσης  ότι μπορείς σε δύο ώρες μετά την επέμβαση να είσαι στο σπίτι σου και την επόμενη να πας στη δουλειά σου.

Μειονεκτήματα: Δεν υπάρχουν. Η επέμβαση είναι σχετικά πιο ακριβή ( Η κεφαλή του μηχανήματος αυξάνει το κόστος της επέμβασης) από την κλασική μέθοδο.

 

Αποτέλεσμα: Μετά  από μία με δύο εβδομάδες  μετεγχειρητικά , που θα έχει υποχωρήσει το ελαφρύ οίδημα, θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα στη σιλουέτα θα το δούμε μετά από ένα μήνα. Σημαντικό εινε επίσης ότι τα θαλασσινά μπάνια βοηθούν πάρα πολύ στην αποιδηματική θεραπεία και βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.
Έτσι λοιπόν με  την  τεχνική αυτή η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφη υφή ενώ ταυτόχρονα συντελείτε και η μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στο δέρμα.
Συντελώντας στην επίτευξη ενός πιο  αρμονικού σώματος.

 

 

 

Αθανασίου Αθανάσιος MD PhD
Πλαστικός Χειρουργός

Athanasiou@athens-beverlyhills.com

#########