Αποτελεσματική & Μόνιμη Αντιμετώπιση της Ανεπιθύμητης Τριχοφυΐας, Ανώδυνα, Γρήγορα, με Ασφάλεια, Χωρίς Παρενέργειες.Το αισθητικό πρόβλημα της έντονης τριχοφυΐας είναι η κύρια αιτία που οδηγεί στην ριζική αποτρίχωση με Laser αλλά και πολλές άλλες παθολογικές δερματικές παθήσεις όπως θυλακίτις, κύστεις, ιδρωταδενίτις και συρίγγια  που δημιουργούνται από την διείσδυση του σκληρού άκρου της εκφυόμενης τρίχας μέσα στο δέρμα.Η αόρατη δέσμη φωτός καταστρέφει την λειτουργία της τρίχας μαζί με το θύλακα χωρίς να επηρεάζει το δέρμα. Ο στόχος της δέσμης είναι το τμήμα της τρίχας που βρίσκεται στην επιφάνεια, το οποίο απορροφά την ενέργεια του Laser μετατρέποντας την σε θερμότητα που μεταφέρεται στον θύλακα

 

.

Ποιά είναι η διαδικασία

Η συνεδρία είναι ανώδυνη καθώς ταυτόχρονα με την κάθε εφαρμογή του Laser γίνεται εφαρμογή ψύξης του δέρματος. Μετά το Laser το δέρμα γίνεται λίγο ερυθρό και ο ερεθισμός υποχωρεί σε λίγες ώρες.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται

Αρχικά γίνεται λεπτομερή κλινική & εργαστηριακή διερεύνηση της υπερτρίχωσης .Έπειτα, ο εξειδικευμένος ιατρός εκτιμά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά  με σκοπό την σύντομη και μόνιμη απαλλαγή της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας Συνήθως απαιτούνται 5-8 συνεδρίες για περιοχές του σώματος και 6-10 συνεδρίες για περιοχές του προσώπου κάθε 1-2 μήνες.
Εάν υπάρχει ορμονική διαταραχή κυρίως στις γυναίκες (αυξημένα ανδρογόνα, πολυκυστικές ωοθήκες) δίνεται κατάλληλη αγωγή σε συνδυασμό με την Laser θεραπεία.

Ενημερωθείτε από τον Ειδικό Δερματολόγο για την αποτρίχωση με Laser και ξεχάστε μια για πάντα τις επώδυνες μεθόδους και τα αμφίβολα αποτελέσματα.
Τα συστήματα Laser που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας, (διαθέτουμε 3 διαφορετικά συστήματα Laser αποτρίχωσης: Diode Apex 800 Iridex USA, Alex 755 Cynosoure USA, ND:YAG 1064 Cynosoure USA) που μας επιτρέπουν θεραπείες σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και το καλοκαίρι με απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια.

 

 

 

 

Ιωάννης Πέρος

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών , Διδάκτωρ Πανεπιστημίου MARBURG

Ειδικεύμενος στη Δερματολογική Κλινική Πανεπιστημιου Μονάχου


#########