Αρχική Συνέδρια - Ημερίδες - Εκδηλώσεις KYΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017/2018» Γνωρίστε όλες τις...

KYΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017/2018» Γνωρίστε όλες τις δράσεις των Συλλόγων Ασθενών!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ομάδα του «Health Daily» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της  έκδοσης «Σύλλογοι Ασθενών Ελλάδας-Δράσεις 2017-2018», που έχει στόχο να προβάλει τις νέες δράσεις, τα οράματα και τους στόχους των Συλλόγων Ασθενών όλης της χώρας, γνωστοποιώντας το έργο τους σε όλους τους πολίτες.

 

Η παρούσα έκδοση, που είναι η τέταρτη στη σειρά, φιλοξενεί περισσότερους συλλόγους από ποτέ, με δυναμικές παρουσίες από την περιφέρεια, καθώς και δράσεις και συνεργασίες πανευρωπαϊκού σε πολλές περιπτώσεις, επιπέδου.

 

Επιπλέον, ο φετινός οδηγός φιλοξενεί και κείμενα από σημαντικές προσωπικότητες στον χώρο της Υγείας, που ξεχωρίζουν για το έργο και τη δράση τους με επίκεντρο τον ασθενή. Συγκεκριμένα, στην έκθεση συμβάλλουν με κείμενά τους οι: Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, Πρύτανης Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Πανεπιστημιακής Θεραπευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΠΓΝΑ Αλεξάνδρα», Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ελένη Κόκκοτου, MD,MSc1, Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης Ογκολογικής Μονάδας Γ’ Παθολογικής Κλινικής, Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», Κωνσταντίνος Συρίγος, MD, PhD, FCCP2, Καθηγητής Παθολογίας – Ογκολογίας, Διευθυντής Γ’ Παθολογικής Κλινικής, Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», Μιχάλης Καραμούζης, MD, PhD, Παθολόγος – Ογκολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ινστιτούτου Μοριακής Ιατρικής & Βιοατρικής Έρευνας, Γιώργος Τσιακαλάκης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Προάσπισης Δικαιωμάτων του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή», καθώς και ο Richard Davies de Bronkart  (e-patient Dave), συγγραφέας του οδηγού «Οι Ασθενείς Μπορούν».

 

Ο Οδηγός αυτός αποτελεί:

  • Έναν κατάλογο με τα στοιχεία των σημαντικότερων οργανώσεων, κοινοτήτων και συλλογικοτήτων ασθενών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
  • Ένα δυναμικό μέσο με το οποίο οι σύλλογοι ασθενών μπορούν να διαδώσουν το έργο τους και για να προσελκύσουν νέα μέλη και εθελοντές.
  • Έναν χάρτη πληροφοριών στα χέρια των ασθενών με χρόνιες παθήσεις, οι οποίοι θέλουν να μάθουν περισσότερα και να συναντήσουν ειδικούς και ασθενείς με την ίδια πάθηση.
  • Ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Επαγγελματία Υγείας που χρειάζεται ενημέρωση και πληροφόρηση για τις δράσεις συλλόγων ασθενών αναφορικά με συγκεκριμένες θεραπευτικές κατηγορίες.

 

Σημειώνεται ότι ο οδηγός θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλους τους συλλόγους και τους φορείς υγείας, καθώς και στα Συνέδρια που διοργανώνει το Health Daily.

 

Ο Οδηγός «Δράσεις Συλλόγων Ασθενών Ελλάδος 2017/2018» εκδόθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών: GENESIS PHARMA, MSD, NOVARTIS HELLAS, PFIZER HELLAS, SANOFI, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΦΕΕ), ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ

KYΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017/2018» Γνωρίστε όλες τις δράσεις των Συλλόγων Ασθενών!
Rate it