Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα με ομάδες Anti-Stress στο νερό,  ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο οι Ψυχολογικές Υπηρεσίες Χαρά Νομικού και Συνεργάτες στο “Life Gallery Hotel” στην Εκάλη.
To   νέο πρόγραμμα Anti-Stress απευθύνεται σε όσους  θέλουν να αποφορτίσουν και να ξεμπλοκάρουν σώμα και νου με στόχο να είναι περισσότερο αποδοτικοί στην προσωπική και στην επαγγελματική τους  ζωή.
Το πρόγραμμα  Anti-Stress που χωρίζεται σε δύο μέρη, μέσα και έξω από το νερό, περιλαμβάνει  τεχνικές χαλάρωσης Δυτικού & Ανατολικού τύπου με Γνωσιακές –Συμπεριφοριστικές Τεχνικές και Κινησιολογία  Οι συμμετέχοντες στις ομάδες θα μυηθούν – μέσα από καινοτόμες τεχνικές και επιστημονικές μεθόδους – στον τρόπο διαχείρισης του stress προκειμένου να το μειώσουν σε βαθμό που δεν θα τους επηρεάζει στην καθημερινότητά τους

.

Το πρόγραμμα Anti-Stress που χωρίζεται σε δύο μέρη, περιλαμβάνει  τεχνικές χαλάρωσης :

Μέσα και έξω από το νερό.
Οι Ομάδες ξεκίνησαν  από τις αρχές  Φεβρουαρίου στο “Life Gallery Hotel” στην Εκάλη. Εκεί σας  περιμένουν  η Δρ. Χαρά Νομικού – Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Ψυχοπαθολογίας και η κυρία Λέτα  Αμπαζή, Χορογράφος – Καθηγήτρια Εκφραστικής Κίνησης, για  να σας διδάξουν πως θα γνωρίσετε καλύτερα  τον εαυτό σας και να σας μάθουν να διαχειρίζεστε  το άγχος της καθημερινότητας.
Η  Διάρκεια της Θεραπείας είναι  1 ½ ώρα και ο αριθμός των ομάδων περιορισμένος.

Για να δηλώσετε συμμετοχή  στο  e-mail : info@nomikou.gr.

 

 

Δρ Χαρά Νομικού
Κλινικός Ψυχολόγος

Διδάκτωρ Ψυχοπαθολογίας του Παν/μιου Le Mirail, France

#########