Η εναλλακτική ίαση είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς του ιατρικού κόσμου. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στις εναλλακτικές θεραπείες για να ιάνουν τους εαυτούς τους με μηδενική πιθανότητα παρενεργειών. Οι κρύσταλλοι είναι ένα όμορφο κομμάτι αυτής της κίνησης.

Ο Salt crystal rocks βελτιώνει την ποιότητα του αέρα εμπλουτίζοντάς τον με αρνητικά ιόντα. Αυτά τα ιόντα είναι φυσικοί ιονιστές του αέρα και ωφελούν με πολλούς τρόπους την υγεία. Ασθενείς που υποφέρουν από χρόνια συμφορητικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με την χρήση αυτών των κρυστάλλων.

Οι Κρύσταλλοι Rose quartz έχουν την ικανότητα να γαληνεύουν και να ηρεμούν το άτομο. Ο κρύσταλλος ενθαρρύνει την αγάπη για τον ασθενή και για τους άλλους. Αυτός ο κρύσταλλος έχει ένα ζεστό ροζ χρώμα και ιαίνει τις οργανικές ασθένειες της καρδιάς και τα συναισθηματικά προβλήματα της καρδιάς. Κρεμώντας αυτόν τον κρύσταλλο γύρω από τον λαιμό σας σε στιγμές θλίψης θα ενισχυθεί η φυσική ίαση.

Ο Αιματίτης είναι γνωστός ως η «πέτρα του νου». Φέρνει νοητική οργάνωση και είναι πολύ γειωτικός και ηρεμιστικός. Βοηθά στην πρωτότυπη σκέψη, στην λογική σκέψη, και στα μαθηματικά. Μειώνει την αρνητικότητα και μπορεί να βοηθήσει στην ισορρόπηση σώματος/νου/πνεύματος. Σωματικά έχει χρησιμοποιηθεί για να κρατά το σώμα δροσερό, για να μειώνει τις διαταραχές του αίματος, τα νευρικά προβλήματα και την αϋπνία,

Ο αμέθυστος φέρνει ενέργειες σταθερότητας, γαλήνης, κουράγιου και εσωτερικής δύναμης. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει τον πόνο του πένθους, και για να προωθήσει την ευτυχία. Οργανικά ο αμέθυστος λέγεται ότι ιαίνει τα συμπτώματα στέρησης από κάθε είδους εθισμό, ότι βοηθά με τους πονοκεφάλους, την αϋπνία, την αρθρίτιδα, την ανακούφιση του πόνου, θέματα με το κυκλοφορικό σύστημα, προβλήματα με το ενδοκρινικό σύστημα, χρόνια κόπωση, ινομυαλγία, ανεπάρκειες του ανοσοποιητικού συστήματος και την γενική ίαση. Ο αμέθυστος συνδέεται με το μέτωπο με το τρίτο μάτι, και το ανώτερο τσάκρα.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου Ph .D. Ιατρό-Βιολόγος, με πιστοποίηση στη Νευρο-Ανατομία,στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στην Κβαντική Βιο-Ανάδραση από την Ιατρική και Φαρμακευτική Σχολή της ΝευροΑνατομίας,Πανεπιστήμιο Victor Babes Timisoara  

#########