Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας  των εορτών και των χειμερινών αποδράσεων. Πολλοί από εμάς, θα βρεθούμε με συγγενείς και φίλους σε κάποιο μέρος,  για να περάσουμε τις γιορτές. Η θερμοκρασία είναι ήδη σε χαμηλά επίπεδα και οι πιθανότητες να κρυολογήσουμε είναι αρκετές  όσο  και εάν προσέξουμε.

Επιπρόσθετα, το  χειμώνα,  οι άμυνες του οργανισμού μας  είναι μειωμένες και η έκθεση στο κρύο τις  μέρες  των διακοπών, μπορεί να μας  επιφυλάξει έναν απρόσκλητο «επισκέπτη», το κρυολόγημα. Και αυτό γιατί είναι η εποχή που πολύς κόσμος ταξιδεύει και συνωστίζεται σε κλειστούς χώρους με πολλούς ανθρώπους, από τους οποίους κάποιοι μπορεί να πάσχουν από  γρίπη ή κοινό κρυολόγημα που συνοδεύονται από παραγωγικό βήχα.

Συμβουλές  για γρήγορη ανάρρωση:

  •       Η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού (8-10 ποτήρια νερό την ημέρα ) είναι ζωτικής σημασίας.
  •       Επαρκής ύπνος και ξεκούραση.
  •       Πολλά και μικρά γεύματα στη διάρκεια της ημέρας.
  •       Αποφύγετε το συνωστισμό και την πολύωρη έκθεση στο κρύο
  •       Προτιμήστε αφεψήματα αντί για οινοπνευματώδη
  •       Αγοράστε από το φαρμακείο, mucosolvan soft παστίλιες που έχουν διπλή δράση, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα και αποτελεσματικά και τον πονόλαιμο και τον βήχα. 

Το νέο σκεύασμα, που περιέχει 15 mg αμβροξόλης , έχει  τοπική αναισθητική και αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνει  το ιξώδες της βλέννης, ενισχύει την αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών και προσφέρει άμεση και μακράς διάρκειας ανακούφιση σε άτομα που δεν πάσχουν από γνωστό χρόνιο αναπνευστικό νόσημα όπως σοβαρό άσθμα ή ΧΑΠ.

Έτσι, οι soft παστίλιες Mucosolvan με την  ευχάριστη γεύση και την εύχρηστη μορφή, είναι ιδανικές για τα άτομα που είναι πολυάσχολα και αναζητούν άμεση και αποτελεσματική λύση για τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος.  Το προϊόν, είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών καθώς και για διαβητικούς ασθενείς.

Σε κάθε περίπτωση που τα συμπτώματα δεν είναι ήπια, επισκεφθείτε έναν γιατρό εκεί όπου βρίσκεστε.

 

 Ευαγγελία Παπαγεωργίου

 Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος

#########