Επτά μήνες έχουν περάσει από τότε που μπήκαν οι βάσεις για την Ελληνο-Κινεζική συνεργασία – συμμαχία, με επίκεντρο θέματα υγείας, που αφορούν στους άνδρες.

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος και διευθυντής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης παρέθεσε δείπνο σε πολύ καλό κλίμα στα στελέχη του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και σε Κινεζική αντιπροσωπεία, στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας που εντάσσεται στη στρατηγική του νέου «Δρόμου του Μεταξιού».

Η συνεργασία αυτή μετρά ήδη 7 μήνες ζωής, με την συμμετοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Πεκίνου ChaoYang, όπως επίσης και της ιδιωτικής κλινικής BaoDao Healthcare.

Στον πολυδιάστατο και πολλά υποσχόμενο αυτό σχεδιασμό συμμετέχουν κορυφαίοι επιστήμονες και στελέχη. Μεταξύ άλλων:

–   Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής κ. Γεώργιος Χρούσος, ο οποίος θα επιμεληθεί τον τομέα της Αντιγήρανσης.

–   Ο γνωστός γυναικολόγος Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος, διευθυντής της κλινικής «Γένεσις Αθηνών», που θα επιμεληθεί τον τομέα της Γονιμότητας.

–   Ο κ. Πέτρος Μαμαλάκης, γενικός γραμματέας ΕΛΙΤΟΥΡ, γενικός γραμματέας IHTC, CEO και ιδρυτής της εταιρείας “Vitabooking”.

–   Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, που θα αναλάβει τον τομέα της Ανδρολογίας και της Σεξουαλικής Υγείας.

Το project τυγχάνει της θερμής υποστήριξης του προέδρου του ΙΣΑ κ. Γιώργου Πατούλη και του κ. Νικόλαου Μόσχου, διευθυντή επιχειρησιακής ανάπτυξης του Ομίλου του Ιατρικού Κέντρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχοντες ιατροί, όπως ο Δρ. Σωτήρης Κουτσόγιωργας, ο Δρ. Ντίνος Κωνσταντινίδης, ο Δρ. Βασίλειος Μπιτούνης, ο Δρ. Σταύρος Τυριτζής, ο Δρ. Αχιλλέας Πλουμίδης, ο Δρ. Γεώργιος Κούστας, ο Δρ. Γεώργιος Παπαθανασίου και πολλοί άλλοι.

Τα διοικητικά στελέχη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών επίσης παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στην όμορφη βραδιά, με προεξάρχοντες τους κυρίους Μανώλη Μαρκόπουλο, γενικό οικονομικό διευθυντή του Ομίλου,  Γιώργο Μπουτσιούκο, διευθυντή διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και Κωνσταντίνο Σταγκουράκη, διευθυντή λογιστηρίου ασθενών.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους συγκαταλέχθηκαν επίσης ο πρώην Υπουργός Χάρης Παμπούκης, ο διακεκριμένος νομικός Παναγιώτης Γιαταγαντζίδης και οι γνωστοί δημοσιογράφοι Σοφία Νέτα και Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

#########