Παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη έγινε σήμερα, η κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΣΑ, στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ και του Πειθαρχικού Συμβουλίου καθώς και τους εργαζόμενους του Συλλόγου και δεσμεύθηκε για την αγαστή συνεργασία του Συλλόγου, με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προς όφελος του ιατρικού κόσμου, του ασθενή και της δημόσιας υγείας.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι θα συνεργαστεί με τον ΙΣΑ για τα προβλήματα που απασχολούν τον ιατρικό κόσμο, όπως για παράδειγμα, το claw back και το rebate και διαβεβαίωσε ότι η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή ενώ αναφέρθηκε στη μακρόχρονη φιλία που τον συνδέει με τον Πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη. «Έχουμε πολλά ανοιχτά θέματα που μας δημιουργούν προκλήσεις αλλά θα προσπαθήσω να βρω λύσεις», τόνισε ο Υπουργός Υγείας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης χαρακτήρισε την νέα χρονιά ορόσημο για τον ΙΣΑ καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια δυναμικής παρουσίας και αγώνων.

Επίσης εξήρε τη καλή συνεργασία των μελών του Δ.Σ ενώ αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν προγραμματισθεί για τη νέα χρονιά.

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

 «Είμαστε περήφανοι για τα μέλη μας, τους γιατρούς της Αθήνας για το υψηλό επιστημονικό τους επίπεδο και τη δέσμευσή τους απέναντι στον ασθενή, όπως αποδείχθηκε στη μεγάλη υγειονομική κρίση που πέρασε η πατρίδα μας. Ευχαριστώ από καρδιάς, τους εργαζόμενους του Συλλόγου, για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει καθώς και τους εθελοντές, του Κοινωνικού Ιατρείου, για την σημαντική προσφορά τους. Ο ΙΣΑ θα επενδύσει ακόμα περισσότερο αυτή τη χρονιά, στις νέες τεχνολογίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του με την αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Παράλληλα, θα αναπτύξει περαιτέρω το κοινωνικό του πρόσωπο και την προσφορά του στον ασθενή. Ενώ θα συνεχίσει να δίνει μάχη, για τους συναδέλφους γιατρούς, τον ασθενή και τη δημόσια υγεία»

 

 

#########