Κάθε μέρα ξεπερνάς τα όριά σου. Οι καταστάσεις, οι συνθήκες, οι ανάγκες σου, τα θέλω σου, σε ωθούν να κάνεις αυτό το μικρό ή μεγάλο βήμα παραπάνω. Κι εκεί που αρχικά έλεγες «τι θα κάνω τώρα;», έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι τα κατάφερες και αυτή την ημέρα. Χρόνια πολλά γυναίκα, για κάθε ημέρα! Γιατί κάθε μέρα αξίζει να ζεις, όχι μόνο πολύ, αλλά και καλά. Να ζεις δυνατά και ελεύθερα, να γελάς με την ψυχή σου, να αγαπάς, να αγαπηθείς, και απλά να αφεθείς και να φροντίζεις ΕΣΕΝΑ. Φρόντισε τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική σου υγεία. Η υγιεινή διατροφή, η σωματική άσκηση και ο επαρκής ύπνος είναι στοιχεία αυτοφροντίδας, καθώς και η επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, η σύνδεση με τις σκέψεις σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Η ITF Hellas Α.Ε. – θυγατρική και μέλος του πολυεθνικού ομίλου ITALFARMACO,  από την ίδρυση της, το 1998 έως και σήμερα, προωθεί πρωτότυπα φαρμακευτικά προϊόντα που συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία του σύγχρονου ανθρώπου, παραμένοντας αφοσιωμένη στο Όραμα για φροντίδα και σεβασμό στη ζωή.  Η ευρεία και διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα των προϊόντων της, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη επικέντρωσή της στην Υγεία της Γυναίκας, αλλά και τις ηθικές εταιρικές πρακτικές, αποτελούν τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρίας. Η διαρκής έρευνα, καινοτομία και οι σημαντικές επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων έχουν δημιουργήσει ένα σημαντικό portfolio για την ITALFARMACO που καλύπτει  όλα τα στάδια της ζωής της γυναίκας. Από την προετοιμασία για εγκυμοσύνη και την στήριξή της στην υποβοηθούμενη γονιμότητα μέχρι την εγκυμοσύνη και την γαλουχία. Ακόμη, διαθέτει σκευάσματα που αφορούν νοσήματα και καταστάσεις όπως η εμμηνόπαυση, το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών και η μαστοδυνία.

Καθημερινές Mικροενοχλήσεις

Το Zelesse® είναι μια λοσιόν απαλού και αποτελεσματικού καθημερινού καθαρισμού και περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής. Η ευεργετική δράση του οφείλεται στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με Άρκτιο, Χαμομήλι και Αλόη. Χάρη στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του, το Zelesse® ανακουφίζει άμεσα, ενυδατώνει σε βάθος, αναπλάθει και αναζωογονεί. Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο και προσφέρει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, ευεξίας και αναζωογόνησης σε κορίτσια και γυναίκες κάθε ηλικίας!

Το Ainara® είναι μία νέα, μη ορμονική κολπική ενυδατική γέλη με βάση το νερό, για τη μακροχρόνια ανακούφιση των συμπτωμάτων κολπικής ξηρότητας σε γυναίκες όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους και όπου δεν ενδείκνυται η τοπική ορμονική θεραπεία.

Το Ainara® εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς διαρκείας και υψηλή αποτελεσματικότητα, με λιγότερες εφαρμογές της γέλης, στην ξηρότητα του κόλπου, τον πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, τη φαγούρα και το αίσθημα καύσου. Επίσης, αποτελεί τη μοναδική κολπική ενυδατική γέλη της οποίας η υψηλή αποτελεσματικότητα και η εξαιρετική αποδοχή τεκμηριώνονται κλινικά από τη δική της κλινική μελέτη.

Κολπικές Λοιμώξεις

Το Polybactum® χάρη στη συνδυασμένη δράση των ενεργών συστατικών του προστατεύει τη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στον κολπικό βλεννογόνο και μειώνει την προσκόλληση των παθογόνων βακτηρίων. Με αυτό τον τρόπο, είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των κολπικών μολύνσεων, καθώς μειώνει τα συμπτώματα, συμβάλλει στην προστασία από τις λοιμώξεις και ταυτόχρονα προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Το Polybactum® είναι ασφαλές, δεν προκαλεί ερεθισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εμμηνόπαυση

Το Floja night® 8PN είναι ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για την ασφαλή αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά την εμμηνόπαυση. Διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό βιοδραστικών Ισοφλαβονών, Μελατονίνης και 8PN (περιέχεται φυσικά στον λυκίσκο, ευνοεί την επέλευση του ύπνου και ανακουφίζει από το ήπιο στρες). Το Floja night® 8PN προσφέρει ταχύτερη ανακούφιση από τις εξάψεις, άριστη ποιότητα ύπνου και διαθέτει χαλαρωτική δράση. Επίσης, περιέχει Ασβέστιο & Βιταμίνη D για την διατήρηση της υγείας των οστών καθώς και α-Λινολενικό Οξύ & Βιταμίνες Β6, Β9, Β12, τα οποία έχουν καρδιοπροστατευτική δράση. Το Floja night® 8PN αποτελεί την απλή και φυσική λύση για την υποστήριξη της γυναίκας κατά την περιεμμηνοπαυσιακή περίοδο αλλά και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, συμβάλλοντας έτσι στην διατήρηση υψηλής ποιότητας ζωής.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου! Σας αξίζουν τα χρόνια πολλά, δεν είναι cliche!

 

www.italfarmaco.gr