Γράφει η  Σταυρούλα Γιαννούλη, η πρώτη Ελληνίδα Grand Master στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και η πρώτη Ελληνίδα Master στο PhiRemoval.

 

Όταν άρχισα την διαδρομή μου στον χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ πριν από περίπου τρεις δεκαετίες, δεν είχα μόνο τις γνώσεις μου ως εφόδιο, αλλά και το πάθος για δημιουργία.

 

Θεωρώ ότι το δεύτερο μπορεί να σε οδηγήσει πολύ μακριά και να σε βοηθήσει να διασχίσεις τον δρόμο της επιτυχίας, υπό έναν όρο: να δημιουργείς ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της.

Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, ο όρος ημιμόνιμο μακιγιάζ ήταν άγνωστος στην Ελλάδα. Επένδυσα πολύ χρόνο και διέθεσα πολλή ενέργεια για να καταφέρω να βάλω τα θεμέλια της προόδου του: σήμερα, διαπιστώνω με μεγάλη χαρά ότι οι γυναίκες είναι πιο ενημερωμένες από ποτέ για τις υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη.

Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών γνωρίζει πλέον το Microblading και τα οφέλη του: μια τεχνική που δημιουργεί φρύδια γεμάτα, συμμετρικά και καλοσχηματισμένα, χωρίς την αφαίρεση των φυσικών τριχών.

Αν απουσιάζει μεγάλο μέρος των φυσικών τριχών (ή απουσιάζουν εντελώς) και το δέρμα πάνω στο οποίο θα γίνει η εφαρμογή της τεχνικής έχει ιδιαιτερότητες, τότε η απάντηση είναι το Phibrows Shading.Τατουαζ φρυδιων

Τo Phibrows Shading περιλαμβάνει το Microblading και την σκίαση με μηχάνημα. Στο Phibrows Shading γίνεται συνδυασμός Microblading γραμμών που μοιάζουν με φυσικές τρίχες με τη χρήση ενός εργαλείου χειρός γύρω από το περίγραμμα του φρυδιού και τεχνικών σκίασης στο σώμα του φρυδιού που δημιουργούν μεγαλύτερη πυκνότητα και ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

γυναίκα που φορά λευκό πουλόβερ closeup φωτογραφία

Μέσω του Phibrows Shading, ο βαθμός φυσικότητας και βάθους των φρυδιών που δημιουργεί ο τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ στον πελάτη του αυξάνεται.

Το μηχάνημα βοηθά τον τεχνίτη να επιτύχει την σκιά και το ξεθώριασμα που χρειάζεται για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύει: φρύδια ακόμα πιο ρεαλιστικά, τριών διαστάσεων που πραγματικά δεν θα μπορεί κανείς να διακρίνει ότι είναι αποτέλεσμα τεχνικής ημιμόνιμου μακιγιάζ.

γυναίκα ξαπλωμένη στο πράσινο γρασίδι κατά τη διάρκεια της ημέρας

Πριν αφεθείτε στα χέρια ενός τεχνίτη ημιμόνιμου μακιγιάζ, είναι απαραίτητη η ενημέρωσή σας για τις εξελίξεις στον τομέα μας και τις νέες τεχνικές που μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, ικανοποιώντας απαιτήσεις, όσο υψηλές κι αν είναι.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ συνεχώς προοδεύει και κάνει άλματα για να υπηρετήσει τις ανάγκες των γυναικών: οι νέες υπηρεσίες που προσφέρονται μπορούν πραγματικά να κάνουν την διαφορά και το αποτέλεσμα να είναι θεαματικό.

Ρωτήστε, κάντε έρευνα, συζητήσεις με διαφορετικές τεχνίτριες, συγκρίσεις. Δείτε τι γνωρίζουν και τι προτίθενται να κάνουν για εσάς.

Μην επαναπαύεστε και μην αφήνεστε σε χέρια που δεν ξέρετε τι αποτέλεσμα μπορούν να προσφέρουν. Να είστε απαιτητικές και να αναζητάτε το καλύτερο. Δεν είναι δύσκολο να σας δοθεί αρκεί να το ζητήσετε από τους σωστούς επαγγελματίες που είναι πρόθυμοι να το προσφέρουν.

Σταυρούλα Γιαννούλη
www.stavroulagiannouli.gr
Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι η πρώτη Ελληνίδα Grand Master στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και η πρώτη Ελληνίδα Master στο PhiRemoval. Πρωτοπόρος στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα, εισήγαγε καινοτόμες τεχνικές που έχουν βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να αναδείξουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά και να απολαμβάνουν σήμερα μια υπέροχη εκδοχή του εαυτού τους.
Διεύθυνση : 3ης Σεπτεμβρίου 99 Αθήνα
Τηλ: 210 8253469/422

#########