Το ημιμόνιμο μακιγιάζ κρύβει μέσα του μια ολόκληρη φιλοσοφία για την ομορφιά. Δίνει λύσεις που διαρκούν. Είναι όχημα αυτοπεποίθησης. Αποτελεί μια επένδυση που αξίζει κάθε ευρώ που θα διαθέσετε.

Είμαι πάντα δίπλα σε κάθε γυναίκα που στοχεύει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και θέλει να αναδείξει τα φυσικά της χαρακτηριστικά, κάνοντάς τα να εκπέμπουν υγεία και φρεσκάδα. Τα χείλη, που για πολλούς μήνες και για πολλές ώρες της ημέρας, έμεναν καλυμμένα κάτω από την προστατευτική μάσκα λόγω πανδημίας, θα ζήσουν την εποχή της εξωστρέφειας το φετινό καλοκαίρι.

τατουαζ χειλιων

Θα βγουν μπροστά για να εκφραστούν, να εντυπωσιάσουν, να γίνουν επίκεντρο της ομορφιάς σας. Αν το σχήμα και ο τόνος τους δεν σας αφήνει ικανοποιημένες, τότε το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών έρχεται για να αλλάξει την εικόνα τους προσφέροντάς τους μια σειρά από οφέλη. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, υπερβολικά λεπτά χείλη αποκτούν όγκο και εντελώς νέο σχήμα. Οι ρυτίδες γύρω από τα χείλη μπορούν να καλυφθούν ενώ διορθώνονται οι ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές καθώς και η έλλειψη χρώματος στη βλεννογόνο.

μακιγιαζ χειλιων

Με την πάροδο του χρόνου, τα χείλη χάνουν την φρεσκάδα της φυσικής εικόνας τους και το μακιγιάζ γίνεται μονόδρομος στην προσπάθεια να δείξουν ζωντανά. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών σας απαλλάσσει από το άγχος της εικόνας τους οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα και μειώνει τον χρόνο που μπορεί να διαθέτετε για να δημιουργήσετε περίγραμμα και να τα κάνετε να δείχνουν πιο ζουμερά. Θα πρέπει να θυμάστε ότι το χρώμα που θα επιλέξετε για τα χείλη σας θα πρέπει να είναι σε συμφωνία με το φυσικό σας χρώμα για ένα αποτέλεσμα που δεν θα δείχνει υπερβολικό και δεν θα είναι δεσμευτικό, αποκλείοντας το μακιγιάζ.

Στόχος σας θα πρέπει να είναι ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που δεν θα σας δημιουργεί αμηχανία και δεν θα σας κάνει να μετανιώσετε για την επιλογή σας. Κάντε έρευνα, μιλήστε με επαγγελματίες τεχνίτες που θα προσεγγίσουν με ειλικρίνεια την περίπτωσή σας και δεν θα θέλουν να προσφέρουν κάτι λιγότερο από το άρτιο.

μακιγιαζ χειλιών

Να θυμάστε ότι απώτερος σκοπός του ημιμόνιμου μακιγιάζ δεν είναι να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του εαυτού σας, με υπερβολικά τονισμένα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να δείχνετε μακιγιαρισμένες από ένα χέρι μη έμπειρου επαγγελματία. Θέλει να μειώσει τον καθημερινό χρόνο προετοιμασίας σας και να κάνει το πρόσωπό σας να εκπέμπει υγεία, ζωντάνια και εκφραστικότητα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το φετινό καλοκαίρι επενδύστε στο ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών χαρίζοντας στο πρόσωπό σας το boost αναζωογόνησης που χρειάζεται μετά από έναν μακρύ χειμώνα που δοκίμασε τις αντοχές σας.

Σταυρούλα Γιαννούλη

www.stavroulagiannouli.gr
Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι η πρώτη Ελληνίδα Grand Master στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και η πρώτη Ελληνίδα Master στο PhiRemoval. Πρωτοπόρος στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα, εισήγαγε καινοτόμες τεχνικές που έχουν βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να αναδείξουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά και να απολαμβάνουν σήμερα μια υπέροχη εκδοχή του εαυτού τους.
Διεύθυνση : 3ης Σεπτεμβρίου 99 Αθήνα
Τηλ: 210 8253469/422

#########