Μια κομψή και σμιλευμένη σιλουέτα δεν είναι πάντα αποτέλεσμα του συνδυασμού της σωστής διατροφής και της γυμναστικής! Kαι αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζουν καλά και οι stars του Hollywood, οι οποίες προχωρούν και σε μη επεμβατικές μεθόδους λιπόλυσης και λιπογλυπτικής. Μάλιστα φήμες στο Hollywood θέλουν stars όπως η Madonna, Britney Spears, Angelina Jolie, Demi Moore, Kim Kardashian να οφείλουν την άψογη σιλουέτα τους  στη συχνή χρήση τέτοιων μεθόδων!

Για ένα τέλειο σώμα αυτό το καλοκαίρι, η Cosmetic Derma Medicine προτείνει την τελευταίας τεχνολογίας μη επεμβατική μέθοδο LaserSmartLipo, η οποία θα σας απαλλάξει από τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα σε μια μόνο επίσκεψη χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου!

 

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Laser του Cosmetic Derma Medicine Medical Group αναφέρει σχετικά: «Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να ακολουθούμε μια σωστή διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική αλλά το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα να επιμένει. Οι πιο σύγχρονες θεραπείες λιπόλυσης και λιπογλυπτικής με Laserτελευταίας τεχνολογίας έχουν τη δυνατότητα να στοχεύσουν ακριβώς στο πρόβλημα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία με θεαματικά αποτελέσματα σε μια μόνο επίσκεψη. Το γεγονός ότι πρόκειται για μια αναίμακτη μέθοδο με ελάχιστο κίνδυνο για τον ασθενή καθιστά τη laserλιπόλυση και λιπογλυπτική την πιο γρήγορη, άμεση και ασφαλή θεραπεία για την απαλλαγή από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.»

 

 

Τι είναι το laser SmartLipo και ποιά είναι η δράση του;

Το laser Smartlipo είναι ένα ειδικό υποδερματικό Nd-YAG laser το οποίο εφαρμόζεται ακριβώς στην περιοχή συσσώρευσης του λίπους προκαλώντας την θερμική λύση των μεμβρανών των λιποκυττάρων. Ταυτόχρονα μέσω της νεοκολλαγένεσης που προκαλεί μειώνει την κυτταρίτιδα και κάνει σύσφιξη και λιπογλυπτική.

Το laser εισέρχεται στον υποδόριο ιστό και λιώνει το λίπος, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Το φως του laser διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους στις περιοχές της κυτταρίτιδας, κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιξη μέσω  της παραγωγής νέου κολλαγόνου. Με τη laser λιπόλυση χάνουμε πόντους, πετυχαίνουμε σύσφιξη, βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος και η κυτταρίτιδα.

Το Laser Smartlipo μπορεί να εφαρμοστεί σε δύσκολα σημεία συσσώρευσης λίπους ενώ είναι απόλυτα ανεκτό και ανώδυνο και δεν ενέχει κίνδυνο.

 

Σε τι διαφέρει η laser λιπόλυση – λιπογλυπτική με Smartlipo από την κλασική λιποαναρρόφηση;

Η κλασική λιποαναρρόφηση γίνεται σε κλινική ή χώρο χειρουργείου και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μεγαλύτερος. Με την laser λιπόλυση και λιπογλυπτική η διαδικασία απλουστεύεται, είναι ανώδυνη και πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου. Η laser λιπόλυση με Smartlipo επιτυγχάνει ταυτόχρονα και σύσφιξη, κάτι που δεν γίνεται με την κλασική λιποαναρρόφηση. Μετά τη λέιζερ λιπόλυση γίνεται και αναρρόφηση -απομάκρυνση του περιττού λίπους- με αποτέλεσμα την άμεση απώλεια πόντων και κυτταρίτιδας από την πρώτη ημέρα μετά την εφαρμογή της θεραπείας. Η θεραπεία δεν χρειάζεται επαναλήψεις, μια συνεδρία είναι αρκετή για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην περιοχή που θα εφαρμοστεί. Τα άμεσα ορατά αποτελέσματα αλλά και η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, είναι από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου.

 

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται;

Το Laser SmartLipo είναι η ιδανική θεραπεία για περιοχές του σώματος που συσσωρεύουν λίπος όπως οι γλουτοί (ψωμάκια), οι μηροί, τα γόνατα, η κοιλιά και οι βραχίονες. Επίσης εφαρμόζεται με επιτυχία σε περιοχές όπου η κλασική λιποαναρρόφηση αποτυγχάνει όπως το διπλοσάγονο και οι κνήμες (γάμπες).

 

Πονάει η εφαρμογή laser λιπόλυσης με SmartLipo; Tι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

Η λιπόλυση και λιπογλυπτική με laser Smartlipo γίνεται με τοπική αναισθησία. Δεν απαιτεί χειρουργείο, ούτε γενική αναισθησία. Είναι επομένως μια ανώδυνη τεχνική που αφαιρεί εύκολα το συσσωρευμένο λίπος από τις περιοχές που θέλουμε. Μετά τη θεραπεία laser λιπόλυσης μπορεί να χρειαστεί για λίγες ημέρες να γίνει χρήση ειδικού κορσέ στην περιοχή. Μετά τη θεραπεία επιστρέφει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες.

 

www.cosmeticdermamedicine.gr

#########