Το Κέντρο Ιατρικής Γενετικής και Γενωμικής, InterGenetics  ανακοινώνει την επίσημη μετονομασία του σε Medicover Genetics. Έπειτα από την εξαγορά της Εταιρείας από τον διεθνή κολοσσό Υγειονομικής Περίθαλψης και Διαγνωστικών Υπηρεσιών Medicover, η InterGenetics υιοθετεί επίσημα την επωνυμία της Medicover στην ελληνική αγοράΗ στρατηγική αυτή εξέλιξη αντικατοπτρίζει τη δυναμική ανάπτυξη της Εταιρείας, ως ενός διαχρονικού και αξιόπιστου παρόχου υπηρεσιών γενετικής στην Ελλάδα.

Με την υιοθέτηση της νέας ταυτότητας η Medicover Genetics (πρώην InterGenetics) εντάσσεται περήφανα στο διεθνές δίκτυο της Medicover, δίνοντας πρόσβαση σε κάθε γιατρό, επιστήμονα αλλά και πολίτη στην Ελλάδα σ’ ένα σύνολο καταξιωμένων και διακεκριμένων επαγγελματιών. Με κοινούς στόχους, αξίες και αποφασιστικότητα, διευρύνεται ακόμη περισσότερο η πρόσβαση σε γενετικές υπηρεσίες αιχμής, οι οποίες θέτουν τη γενετική στο επίκεντρο των ιατρικών αποφάσεων και των φιλόδοξων επιτευγμάτων.

Η Medicover Genetics παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους συνεργάτεςγιατρούς και ασθενείς της, των οποίων η πολύτιμη εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει την επιτυχή επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της Εταιρείας. Η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας αφορά την εμπορική επωνυμία και την ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση που δίνεται μέσω του νέου εμπορικού σήματος. Ο αριθμός του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ) παραμένουν ως έχουν.

Η Δρ. Βούλα Βελισσαρίου, Επιστημονική και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Medicover Genetics, με αφορμή την αλλαγή αυτή δήλωσε ότι, «Καθώς ξεκινάμε αυτόν τον δημιουργικό μετασχηματισμό του εμπορικού σήματος, τα θεμέλιά μας παραμένουν ριζωμένα στην καινοτομία και την παροχή ποιοτικών γενετικών υπηρεσιών στην ΕλλάδαΗ συμπόρευση με τη Medicover, μας δίνει την ευχέρεια να είμαστε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας πρωτοπορίας στον τομέα της Γενετικής και να ενσωματώσουμε όλες αυτές τις εξελίξεις στην κλινική φροντίδα. Το νέο μας εμπορικό σήμα αντικατοπτρίζει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, ενισχύοντας τον ουσιαστικό μας ρόλο στην ιατρική κοινότητα και στη βελτίωση της ζωής όσων εξυπηρετούμε».

Η διαδικασία μετάβασης στη νέα εμπορική επωνυμία, εικόνα και ταυτότητα, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών. Η Medicover Genetics προσβλέπει στη  συνέχιση της παροχής καινοτόμων γενετικών υπηρεσιών αλλά και της σημαντικής συμβολής της στην πρόοδο της ιατρικής περίθαλψης.                                                                                                                                          

#########