Η HELL ENERGY, με αρωγό τη συνεχώς ανοδική πορεία του brand της και την επιτυχημένη παρουσία των ενεργειακών ποτών και των readytodrink παγωμένων καφέδων της σε περισσότερες από 50 χώρες, συνεχίζει την επέκτασή της, εντάσσοντας στο portfolio της τα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie και Fizzy από τη Swiss Laboratory. Τα προϊόντα της Swiss Laboratory είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, αλλά και σε περισσότερες από 10 χώρες.

Τα νέα βιταμινούχα προϊόντα της HELL, ξεχωρίζουν για το ελβετικό εκχύλισμα βοτάνων υψηλής ποιότητας που περιέχουν, την ξεχωριστή γεύση τους, ενώ παράλληλα η κατανάλωσή τους είναι πολύ πιο ευχάριστη από αυτή των βιταμινών που διατίθενται σε μορφή χαπιού. Τα Swiss Laboratory χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα DeLaVie που δεν περιέχουν ανθρακικό και τα ανθρακούχα Fizzy, δίνοντας έτσι την επιλογή στον καταναλωτή να διαλέξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Επιπλέον, βασικό συστατικό των Swiss Laboratory, αποτελεί το εκχύλισμα βοτάνων υψηλής ποιότητας της ελβετικής φυσικής βιοτεχνίας DIXA, η οποία μετρά 104 χρόνια ιστορίας. Το εκχύλισμα παρασκευάζεται με απόλυτη προσοχή και έχει ως βάση τα βότανα χρένου, περγαμόντου και μέντας που προέρχονται από τις ελβετικές Άλπεις. Τα ροφήματα δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα και μπορούν να αποτελέσουν μια ευχάριστη εναλλακτική λύση για την καθημερινή πρόσληψη βιταμινών.

Ο SchmidtZoltan Rusko, επικεφαλής της SWISS, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσίαση της Swiss Laboratory ως το νέο brand της HELL ENERGY, αφού διευρύνονται οι αγαπημένες επιλογές των καταναλωτών με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie και Fizzy, συμπληρώνουν αποτελεσματικά την γκάμα των προϊόντων της HELL ENERGY και οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να λάβουν τις απαραίτητες βιταμίνες με πολύ πιο ευχάριστο και εύκολο τρόπο απ’ ότι προσφέρουν τα παραδοσιακά συμπληρώματα διατροφής. Αυτή τη στιγμή τα βιταμινούχα ροφήματα της Swiss Laboratory έχουν παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες και στοχεύουμε σε ακόμη μεγαλύτερη επέκταση της παρουσίας μας στο μέλλον.»

Τα νέα μη ανθρακούχα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie από την HELL ENERGY διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, καλύπτοντας το καθένα διαφορετικές ανάγκες για τον καταναλωτή.

Πιο συγκεκριμένα, τα DeLaVie 1000C+D και DeLaVie 1000C+D Zero έχουν γεύση ανάμεικτων φρούτων και περιέχουν 1000 mg βιταμίνης C και 5 mg βιταμίνης D, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Περιέχουν επίσης βιταμίνες C, D, Α, Ε, Β12 και Β6, νιασίνη, φολικό οξύ, βιοτίνη και παντοθενικό οξύ.