Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πραγματοποίηση της 5ης Διημερίδας Φαρμακοποιών – Φαρμακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, η διεξαγωγή της οποίας θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή, 25 και 26 Ιανουαρίου 2014, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Αθήνα. 

 

Το κεντρικό θέμα της Διημερίδας είναι Φαρμακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ και απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Φαρμακείου. 

Online Πληροφορίες: 

http://www.pharmamanage.gr/5th_Conference.asp 

Online Εγγραφές:

http://www.eventdata.gr/pharmamanage/online/gr/

Οι στόχοι της 5ης Διημερίδας Φαρμακοποιών είναι οι εξής: 

  • Εμπλουτισμός των γνώσεων των Φαρμακοποιών, των βοηθών και συνεργατών τους σε θέματα ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας και βελτίωσης της Διοίκησης του Φαρμακείου. 
  • Παρουσίαση λύσεων βελτίωσης της ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών για κτίσιμο πιστού πελατολογίου.  
  • Δημιουργία των συνθηκών για απευθείας συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους Φαρμακοποιούς και τους εργαζόμενους στο Φαρμακείο. 
  • Ενίσχυση της εξέλιξης και της αναβάθμισης του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού. 

Στο σύνολο των 27 Ομιλιών, 10 Εργαστηρίων και 6 Στρογγυλών Τραπεζιών, που αναλυτικά θα αναπτυχθούν απο 85 σημαντικούς ομιλητές, με εισηγήσεις, εργαστήρια, παρουσιάσεις και discussion panels περιλαμβάνεται πλούσια θεματολογία. 

Στη Διημερίδα θα  προσκαλεστούν να συμμετάσχουν 8.500 Φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημαντική είναι και η παρουσία της ELPEN που ήδη στηρίζει χορηγικά τη διοργάνωση αυτής της τόσο χρήσιμης και απόλυτα επίκαιρης σε θεματολογία Διημερίδας Φαρμακοποιών. 

Η συμμετοχή στη Διημερίδα αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει επίσης δωρεάν παιδικό σταθμό, καφέδες, cookies, snacks, cocktailγεύμα, cocktailδείπνο, wardrobe, parking, τσάντα, έντυπο διημερίδας και μπλοκ σημειώσεων. Παρέχεται και πιστοποιητικό παρακολούθησης.