Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι.) με βαθιά θλίψη και μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετούν τον εξαιρετικό συνάδελφο, Επίτιμο Μέλος της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. και φίλο, Πάρι Μποσκόπουλο, που έχασε τη μάχη της ζωής τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλεκτού μας συναδέλφου, τον οποίο θα θυμόμαστε πάντα για τον μειλίχιο δυναμισμό και το σθένος του, το απαράμιλλο ενδιαφέρον του για το κοινό καλό, καθώς και τη μεγάλη προσφορά του και υποστήριξη στο έργο της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

Η ήρεμη δύναμη, η στοχαστικότητα και η αντοχή του απέναντι στις δυσκολίες, θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τη λύπη μας για την απώλειά του και να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας στην υλοποίηση των επιστημονικών μας πρωτοβουλιών για το έτος 2023, τις οποίες θα αφιερώσουμε στη μνήμη του.

Στη μνήμη του Πάρι, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. θα προβεί σε δωρεά στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κυθήρων για τις ανάγκες του σχολείου και των μαθητών του.

#########