Αρχική Ειδήσεις - Νέα Home-Μake-Over II από τη GSK Consumer Healthcare για την «Αγκαλιά»

Home-Μake-Over II από τη GSK Consumer Healthcare για την «Αγκαλιά»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα δεύτερο σπίτι για τον Σύλλογο «Η Αγκαλιά» ετοίμασαν οι εργαζόμενοι της GlaxoSmithKline, στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντικής Προσφοράς της εταιρείας με διακριτικό τίτλο «Orange Day» που πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2012 .Αυτά τα Χριστούγεννα μία ακόμη οικογένεια θα χαρεί το νέο ανακαινισμένο τους σπίτι χάρη στα χρώματα, τα χαμόγελα, την αγάπη και τις χριστουγεννιάτικες ευχές των εργαζομένων της GSK !  Μέσα σε δύο (2) μόλις ημέρες είκοσι επτά (27) εθελοντές – εργαζόμενοι της GSK χρωμάτισαν και επιμελήθηκαν την επίπλωση του σπιτιού μιας μονογονεϊκής οικογένειας που βρίσκεται υπό την προστασία του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «Η Αγκαλιά». Οι εθελοντές δούλεψαν σκληρά, με πολύ κέφι, φαντασία και έμπνευση και κατάφεραν σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να αλλάξουν τελείως την όψη του διαμερίσματος των 55 τ.μ. και να δημιουργήσουν ένα ζεστό, πλήρως ανανεωμένο χώρο για μια μητέρα και το τετράχρονο παιδάκι της.

Η ενέργεια αυτή βελτίωσε σημαντικά την καθημερινότητα της οικογένειας και πρόσφερε χαμόγελο στη μητέρα και στον μικρό!

 

Η εν λόγω ενέργεια της GlaxoSmithKlineConsumerHealthcare, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά εξίσου σημαντικών «Orange Days», γεμάτων εθελοντική προσφορά. Η εταιρεία, αποδεικνύοντας στην πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη, που τη διέπει, υλοποιεί κάθε χρόνο ενέργειες με στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τη βοήθεια των ευπαθών ομάδων.

 

 

Σχετικά με το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που διάφοροι λόγοι (εγκατάλειψη, κακοποίηση και κοινωνικοοικονομικοί) τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου – παιδιού τους. Προσφέρει προστασία στο παιδί από την κύησή του και μετά τον τοκετό και στη μητέρα ηθική και υλική στήριξη. Στα δεκατέσσερα χρόνια δράσης της “Αγκαλιάς” γεννήθηκαν κοντά της περισσότερα από 1600 παιδιά.Επιπλέον συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού, σε όλη την Ελλάδα, πάνω σε θέματα, όπως: εγκυμοσύνη, μητρότητα, ανθρώπινα δικαιώματα, δημογραφικό, με σεμινάρια, διαλέξεις, ομιλίες, ημερίδες και με εκτύπωση και διανομή εντύπων.

Rate it