Αρχική Ειδήσεις - Νέα H Vichy υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της ομάδας 7SUMMITS

H Vichy υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της ομάδας 7SUMMITS

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ομάδα 7 Summits είναι η Βανέσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη, δύο συνηθισμένες γυναίκες με ένα …ασυνήθιστο όνειρο. Έχουν βάλει στόχο να vα υψώσουν την ελληνική σημαία στις υψηλότερες κορυφές των ηπείρων του κόσμου, ενώ με τη δράση τους “a woman can be…” φιλοδοξούν να κάνουν τη διαφορά και να εμπνεύσουν και άλλες γυναίκες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους . Έχοντας κατακτήσει 5 από τις 7 κορυφές των ηπείρων του κόσμου στην Αφρική, τη Νότια και Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ωκεανία, η Βανέσα και η Χριστίνα είναι έτοιμες να επιχειρήσουν την άνοιξη την ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή της Ασίας και του κόσμου, το Έβερεστ! «Ακολουθούμε τα όνειρα μας και θέλουμε κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου ή ηλικίας να κάνει το ίδιο!» δηλώνουν χαρακτηριστικά.

Υπερήφανος χορηγός στο όνειρό τους, η Vichy που εδώ και 86 χρόνια βρίσκεται στην υπηρεσία των γυναικών και στην κορυφή των προτιμήσεών τους προσφέροντας καινοτόμα δερμοκαλλυντικά προϊόντα. Με βασικό ενεργό συστατικό το ιαματικό μεταλλικό νερό που γεννιέται στα ηφαίστεια της Γαλλίας, τα προϊόντα Vichy είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι χάρη στις ιδιότητές και στις καινοτόμες συνθέσεις τους ενισχύουν, εξισορροπούν και αναπλάθουν την επιδερμίδα αναδεικνύοντας τη ξεχωριστή ομορφιά της κάθε γυναίκας.

Vichy & “A woman can be...» μια συνεργασία, μια διαφορετική οπτική, μια πρόκληση αρκεί για να επηρεάσει τη ζωή. Η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να ονειρεύεται, να δημιουργεί να εξελίσσεται και να στοχεύει ψηλά.  «Το όραμα της Βανέσας & της Χριστίνας για την κορυφή μας συγκινεί πολύ! Η πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν το “a woman can be…”, μία αφετηρία εκπλήρωσης ονείρων για όλες τις γυναίκες, μας εμπνέει! Επιθυμία μας είναι, η Vichy να τις συνοδεύσει σε αυτό το υπέροχο ταξίδι και να τις διευκολύνει στη πορεία τους. Στις προκλητικές συνθήκες που θα βιώσουν,  η ενυδάτωση και η αντηλιακή προστασία είναι περισσότερο από απαραίτητες για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων περιβαλλοντικών επιθέσεων. Στόχος μας η πρόληψη αλλά και η ανακούφιση της επιδερμίδας τους. Η δύναμη της φύσης εμπνέει τη Βανέσα και τη Χριστίνα. Η δύναμη της φύσης είναι στην καρδιά των προϊόντων Vichy» υπογράμμισε η Mαργαρίτα Βενάρδου, Marketing Manager  της Vichy.

 

Rate it