Η Sweete, τo αγαπημένο σας επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia, χωρίς θερμίδες συμμετέχει στο «Διαβητικό» Χωριό  που πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά.  

Μετά την Αθήνα και τον Πειραιά, φέτος σειρά έχει η Πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Το Διαβητικό Χωριό θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Νοεμβρίου 2013 στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη.

Η Sweete  θα χαρίσει τη φυσική της γλύκα στη φετινή γιορτή σε ένα όμορφο σκηνικό υπό  την επιμέλεια της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ. Πρόκειται για μια γιορτή που στο επίκεντρό της θα έχει διάφορες θεματικές  γειτονιές με εκπαιδευτικό και διαδραστικό περιεχόμενο, εκδηλώσεις, happenings, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνδέσεις.

Σας περιμένει σε ένα όμορφο γιορτινό σκηνικό στην Πλατεία Αριστοτέλους να ενημερωθείτε για θέματα σχετικά με τον διαβήτη, να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε καφέ και μικρές απολαύσεις με φυσική γλυκιά γεύση από τη Sweete!

H Sweete είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ή χρειάζεται να προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα συνθετικά γλυκαντικά. Με εξαιρετική γεύση σε τρόφιμα και ροφήματα μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση των διατροφικών επιλογών ατόμων που χρειάζονται ένα διαιτολόγιο χωρίς θερμίδες.

Η Sweete  διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ σε 2 συσκευασίες: σε φακελίσκους(sticks)  40X1,5gr. και σε μορφή κρυσταλλικής σκόνης των 150gr.