Η MSD Ελλάδος βρέθηκε δίπλα στο Greece Race for the Cure, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, μεταφέροντας ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας σε κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού.

Πλήθος συναδέλφων μαζί με τις οικογένειες τους έδωσαν δυναμικό παρόν στον αγώνα, συμμετέχοντας σε όλες τις κατηγορίες διαδρομών. Με αφετηρία το Ζάππειο, οι συμμετέχοντας εργαζόμενοι της MSD διέδωσαν και εκείνοι με τη σειρά τους το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!

Στον αγώνα συμμετείχε και η Managing Director της MSD Ελλάδος, Agata Jakoncic η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά μέσω σχετικού tweet : «Σήμερα τρέχουμε και εμείς στο Race for the cure, ενώνουμε δυνάμεις για να αυξήσουμε την ενημέρωση αλλά και να τονώσουμε τη σημασία της πρόληψης απέναντι στον καρκίνο του μαστού. Μειώνουμε τους φόβους, υποστηρίζουμε τους ασθενείς που υποφέρουν από αυτήν την νόσο και ελπίζουμε περισσότερο. Είμαι υπερήφανη που συμμετείχα σε αυτόν τον αγώνα μαζί με τους συναδέλφους μου από την MSD».