Η GEP,  σύμβουλος σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας των επιχειρήσεων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών στις 10 Σεπτεμβρίου,  έδωσε το έναυσμα για την καμπάνια #SaveLives, αφιερώνοντας τους επόμενους τέσσερις μήνες σε δράσεις που αφορούν στις Πρώτες Βοήθειες.

Με την καμπάνια #SaveLives, η GEP, μέσω ποικίλων ενεργειών, υπηρεσιών και εκπαιδευτικού υλικού, αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημασίας της γνώσης και της εκπαίδευσης σε ζητήματα Πρώτων Βοηθειών.

Αναδεικνύοντας τη ζωτικής αξίας ανθρωπιστική πράξη, αυτή της παροχής Πρώτων Βοηθειών στο συνάνθρωπο, θέτει ως στόχο να εκπαιδευθούν στις Πρώτες Βοήθειες, όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες και εργαζόμενοι.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #SaveLives, η GEP προχωρά στην εκπόνηση  μελέτης, σχετικά με τις γνώσεις των εργαζομένων σε ζητήματα πρώτων βοηθειών. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη, εφόσον το επιθυμούν, με τη συμπλήρωση του email τους θα λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για 12 δωρεάν θέσεις στο σεμινάριο στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (BLS) και στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή (AED), με πιστοποίηση ERC, που θα πραγματοποιηθεί στις 21/11/2022 στις εγκαταστάσεις της GEP, στο Μαρούσι.

Ενδεικτικά σχετικά με το περιεχόμενο, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου BLS/AED Provider του ERC, οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της GEP θα σας καθοδηγήσουν και θα σας στηρίξουν στη διαδικασία μάθησης της υποστήριξης ενός θύματος καρδιακής ανακοπής, με απλά μέσα, μέχρι να έρθει η εξειδικευμένη βοήθεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της Μελέτης Πρώτων Βοηθειών έως τις 16.10.2022.

 

#########