Αναγνωρίζοντας την αξία της ομαλούς λειτουργίας των σχολείων, ο όμιλος Affidea σχεδιάζει προσαρμοσμένα προγράμματα εξετάσεων Covid-19 για οικογένειες και για σχολεία, με προσιτή τιμολογιακή πολιτική.

Οι ειδικές τιμές αφορούν το τεστ ανίχνευσης του αντιγόνου του SARS-CoV-2 (Rapid test) και το μοριακό τεστ ανίχνευσης του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time – PCR.

Η μέθοδος ταχείας ανίχνευσης (Rapid test) στην Affidea διενεργείται με πιστοποιημένα αντιδραστήρια, με ειδικότητα και ευαισθησία μεθόδου που προσεγγίζει το 100%. Η εξέταση πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, κατόπιν ραντεβού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των μονάδων της Affidea, με αποτελέσματα διαθέσιμα σε 15-20 λεπτά.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το μοριακό τεστ ανίχνευσης του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time – PCR που πραγματοποιείται στην Affidea ανιχνεύει με ασφάλεια και τις περιπτώσεις με μετάλλαξη Ο. Τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά εντός 36 ωρών.

Τεστ ανίχνευσης Covid-19 και τις Κυριακές

Οι εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 διενεργούνται στα διαγνωστικά κέντρa Affidea κάτω από συνθήκες πλήρους ασφάλειας και διακριτικότητας, με αυστηρές προδιαγραφές και με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.

Το δίκτυο δειγματοληψίας για εξετάσεις ανίχνευσης Covid-19 είναι ευρύ, με στόχο την αποσυμφόρηση, την ποιοτική και ασφαλή εξυπηρέτηση των εξεταζομένων.

Επιπλέον, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, το ωράριο λειτουργίας επεκτείνεται και την Κυριακή, σε πολλαπλά σημεία.