Αρχική Συνέδρια - Ημερίδες - Εκδηλώσεις Γιορτή της Μητέρας ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΡΕΑ: 3 ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΚΕΤΟΙ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ!

Γιορτή της Μητέρας ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΡΕΑ: 3 ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΚΕΤΟΙ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, προσφέρει σε 3 τυχερές νικήτριες δωρεάν τοκετό στην πολυτελή της σουίτα!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Κλινικής ΡΕΑ ισχύει από Παρασκευή 12 Μαΐου έως τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017. Συμπεριλαμβάνει έξοδα τοκετού (φυσιολογικό τοκετό ή καισαρική τομή) και διαμονή σε σουίτα, δώρο αξίας 10.000€.

Για να λάβετε συμμετοχή, μπείτε στη σελίδα της ΡΕΑ στο facebook και ακολουθήστε τα βήματα της εφαρμογής. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στη σελίδα της κλινικής τη Δευτέρα 22/5.

Αξίζετε μια μοναδική εμπειρία τοκετού…

Αξίζετε μια μοναδική εμπειρία τοκετού και εμείς, στην Κλινική ΡΕΑ, σας την προσφέρουμε! Η Κλινική ΡΕΑ προσφέρει σε κάθε μητέρα και νεογνό υψηλή ποιότητα ιατρικών  ξενοδοχειακών υπηρεσιών και εξατομικευμένη νοσηλευτική φροντίδα. Τόσο οι ιατροί, όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό μας, βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, παρέχοντάς σας ασφάλεια και ποιότητα σε κάθε παρεχόμενη υπηρεσία.

Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις της ΡΕΑ, της πλέον σύγχρονης κλινικής της Ελλάδας, δημιουργήσαμε για εσάς ευχάριστους και ζεστούς χώρους με μοντέρνα διακόσμηση. Όλα τα δωμάτια νοσηλείας διαθέτουν ανέσεις ξενοδοχείου πέντε αστέρων, ενώ υποστηρίζουν εξειδικευμένες μαιευτικές υπηρεσίες, όπως το rooming-in, ανεξαρτήτως κατηγορίας δωματίου.

Στη σουίτα της Κλινικής ΡΕΑ θα απολαύσετε στο έπακρο τις πρώτες τρυφερές στιγμές με το μωρό σας! Ο Σεφ της Κλινικής μας, θα επιμεληθεί προσωπικά για τη σωστή σας διατροφή κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κλινική, προσφέροντας μια ευρεία επιλογή γευμάτων τόσο για εσάς όσο και το συνοδό σας. Η σουίτα μας διαθέτει ένα άνετο σαλόνι υποδοχής φίλων και συγγενών, που απομονώνεται από τον προσωπικό σας χώρο. Επιπλέον, διαθέτει δύο μπάνια, δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ, παρακλίνιο μόνιτορ, τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, και μια εκπληκτική θέα στο Σαρωνικό και στο καταπράσινο πάρκο του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου.

Rate it