Για 8η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει ο 24ωρος Μαραθώνιος Gaming poweredbyTeleperformanceαπό τον Γιώργο «Zok» Ζώκα για την υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από τις 14:00 και για 24 ώρες σε ζωντανή μετάδοση, περισσότεροι από 30 YouTubers, κωμικοί και επικά άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του οργανισμού.

Οι Κώστας Μαλιάτσης, LegitGamingGR , Κακός Χαμός ,Ανδρέας Πασπάτης, Nivek, Κώστας Κρύος, Στέλιος Ανατολίτης, Χρύσα Κατσαρίνη ,Αριστοτέλης Ρήγας, Ζήσης Ρούμπος, Μελίνα Σπετσιέρη, Zisis, Σπήλιος Φλώρος, Ηλίας Φουντούλης, The Kouzins, Δήμητρα Νικητέα, Oldschool, Axel, Αλέξανδρος Μαλιάτσης, GRamers , Δημήτρης Καρέτσος , Δημήτρης Αμπράζης, Παυλος Κρούστης , TechItSerious, Γιώργος Καλλίφας, Βαγγέλης Νάκης θα παίξουν τα αγαπημένα τους videogames, καλώντας τον κόσμο να κάνει δωρεές, οι οποίες πηγαίνουν απευθείας και στο 100% τους στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύοντας τη συνεχή προσπάθειά του για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών στην Ελλάδα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Όλα τα έσοδα από τον φετινό Μαραθώνιο θα καλύψουν την λειτουργία των 7 ασθενοφόρων του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού».

Φέτος δυναμικό παρόν στο Μαραθώνιο δίνει η Teleperformanceπου διαχρονικά στέκεται δίπλα στις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με μία πολύ σημαντική ενίσχυση που το ύψος θα ανακοινωθεί στο τέλος του Μαραθωνίου γίνεται συνεργάτης της ενέργειας. Παράλληλα ο Μαραθώνιος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από όπου και θα γίνει η ζωντανή μετάδοση.

Οι τρόποι δωρεάς κατά την διάρκειά του Livestream είναι οι εξής:

  • Κλήση από σταθερό και κινητό στο 19810
  • SMS τη λέξη «Χαμόγελο» στο 19810
  • Paypal: Θα υπάρχει στην περιγραφή του livestream, link στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συνεισφέρετε μαζί με την επιλογή να φανεί το όνομα ή nickname σας στην οθόνη.

Οι επτά προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 33.000€ και χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν αλλά παράλληλα ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».