Αρχική Φορείς Υγείας Επίσκεψη Υπουργού και Υφυπουργού στο νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”.

Επίσκεψη Υπουργού και Υφυπουργού στο νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αθήνα, 25 Δεκεμβρίου 2009

Η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Υφυπουργός Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκαν το πρωί το Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία ”. Μετά την ολοκλήρωση επίσκεψής η Υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Υφυπουργός Φώφη Γεννηματά έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 

 

Υπουργός:

“Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία, με ελπίδα και . Σήμερα η σκέψη και οι ευχές είναι πάνω από όλα στους οι οποίοι προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα στα παιδιά που τέτοια γιορτινή μέρα είναι στο νοσοκομείο. Είναι επίσης κοντά σε όλους όσοι εργάζονται σήμερα. Εργάζονται εδώ και στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, σε το προσωπικό. Χρόνια Πολλά, να είμαστε , με αισιοδοξία και πάνω από όλα με υγεία.”

 

 

Υφυπουργός:

“Τα είναι για τα παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να είναι ανέμελα και ευτυχισμένα. Σε όλα τα παιδιά αξίζει ένα χαμόγελο. Κι εδώ, σε το νοσοκομείο γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά. Γι’ είμαστε σήμερα εδώ, για να στηρίξουμε τις οικογένειες, τους ανθρώπους που δουλεύουν με τόσο φιλότιμο όλα αυτά τα χρόνια στο “Αγία Σοφία” και δίπλα στο “Αγλαΐα Κυριακού”. Πρέπει εμείς οι μεγάλοι να γίνουμε λίγο πιο υπεύθυνοι για να μπορέσουν να έχουν τα παιδιά τη φροντίδα που τους αξίζει. Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία πάνω από όλα αλλά και με ελπίδα και με αισιοδοξία.”