Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή η επίσημη παρουσίαση της DermapenWorld σε 110 πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους από την ευρύτερη περιοχή της χώρας μας.

Επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Prof. Per Heden, διάσημος Πλαστικός Χειρουργός από την Σουηδία που έχει συνδυάσει το όνομά του με την Αισθητική Ιατρική. Ιδιοκτήτης της Plastikkirurgi & behandlingar | Akademikliniken® μια από τις μεγαλύτερες και τις πιο σύγχρονες κλινικές της Ευρώπης συνεπήρε τους συμμετέχοντες στην ημερίδα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους σε όλες της ενότητες των παρουσιάσεων.

Συντονίστρια της εκδήλωσης, ήταν η διακεκριμένη Πλαστικός Χειρουργός από την Θεσσαλονίκη, Αθηνά Γιαννοπούλου, MD – GA Plastic Surgery

Θέμα: Η Σύγχρονη προσέγγιση στη θεραπεία του microneedling με το νέο Dermapen4 και τα εξειδικευμένα προϊόντα για χρήση πριν, μετά και κατά την διάρκεια της θεραπείας τα DP Dermaceuticals.

 

Ιστορία του Αυθεντικού Dermapen

Το 2010 ξεκίνησε η επανάσταση στον μικρoβελονισμό (#microneedling) με την πρώτη αυτοματοποιημένη τεχνολογία από την Dermapen. Εννιά χρόνια μετά η  κυκλοφορία του νέου Dermapen 4 ανεβάζει τον πήχη και πάει ακόμη πιο μπροστά την βιομηχανία νεότητας αναπτύσσοντας μια συσκευή η οποία ελέγχει με ακρίβεια όλες τις λειτουργίες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο Stene Marshall, ο δημιουργός του Dermapen, ένας πολυδιάστατος ευφυής Αυστραλός μηχανικός ενέπνευσε μια ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών μηχανημάτων και λογισμικού οι οποίοι δημιούργησαν το σύγχρονο Dermapen 4 που φέρνει την επανάσταση στον μικρoβελονισμό.

Το Dermapen4 είναι μια συσκευή microneedling ελάχιστα επεμβατική, πρωτοποριακή και καινοτόμα η οποία εξασφαλίζει το απόλυτο αποτελέσματα στην εφαρμογή της, με ακρίβεια και ευκολία στον χρήστη. Συμβάλλει στην επανόρθωση των ουλών των γραμμών και των ρυτίδων ανώδυνα και αποτελεσματικά. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, σε σχήμα στυλό με μικροσκοπικές βελόνες στην άκρη διεισδύει σε ελεγχόμενο βάθος στο δέρμα και δίνουν στον ειδικό την δυνατότητα για εφαρμογή με ακρίβεια χιλιοστού στα σημάδια της ακμής, σε ουλές αλλά και στις ρυτίδες.

Καθώς η βελόνα διαπερνά την επιφάνεια της επιδερμίδας προκαλούνται ανεπαίσθητες βλάβες οι οποίες θέτουν σε λειτουργία τους μηχανισμούς επούλωσης και επανόρθωσης του δέρματος μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου, ελαστίνης, υαλουρονικού οξέος, αυξητικών παραγόντων και άλλων συστατικών. Η επιδερμίδα σταδιακά επουλώνεται, βελτιώνεται η ποιότητά της και τα σημάδια εξαφανίζονται.

 

Το ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Dermapen 4

-Φέρει κεφαλή 16 μικρό βελόνων, η οποία παρέχει 1.920 κανάλια διάτρησης ανα δευτερόλεπτο και εγγυάται ταχύτερο χρόνο θεραπείας.

-Χάρη στην τεχνολογία προηγμένης ταλαντευόμενης κάθετης βελόνας δουλεύει με μεγάλη ταχύτητα, δύναμη, ακρίβεια και ασφάλεια.

– Οι αποστειρωμένες κεφαλές της Dermapen διαθέτουν στεγανοποιημένη βαλβίδα σιλικόνης για προστασία από τις μολύνσεις.

-Η Τεχνολογία RFID, εγγυάται με ασφάλεια το επιθυμητό βάθος διείσδυσης της βελόνας και εξασφαλίζει ακρίβεια στη θεραπεία.

-Προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth και Αυτόματες αναβαθμίσεις και ψηφιακή οθόνη.

-Έχει εργονομικό σχεδιασμό για ευκολία εφαρμογής στο πρόσωπο, το σώμα και το κρανίο. Επιπλέον είναι είναι ιδανικό για την θεραπεία των ουλών.

-7 χρόνια εγγύηση

 

Μάθε για την Marvifarm

 

H Marvifarm ΑΕ είναι ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία χονδρικού εμπορίου και διανομής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων. Δημιουργήθηκε το 1996 από τους φαρμακοποιούς Βασίλειο και Ανδρέα Μαραγκό. Το ισχυρό δίκτυο της εταιρείας καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες πολλών σημείων πώλησης πανελλαδικά, αποδεικνύοντας την άρτια κατάρτιση του Salesforce.

 

To 2016, η Marvifarm σε συνεργασία με τον Ευάγγελο Τσαμούρη (εμπορικό υπεύθυνο) δημιούργησαν το τμήμα των ιατροτεχνολογικών συσκευών/προϊόντων αντιπροσωπεύοντας μεγάλους και καινοτόμους οίκους του εξωτερικούς στον χώρο της αισθητικής χειρουργικής, όπως τα ενθέματα μαστού της Allergan, τα μετεγχειρητικά ενδύματα της Macom και το καινοτόμο βιο-απορροφήσιμο χειρουργικό πλέγμα για τον μαστό της Αμερικανικής εταιρείας Galatea, το GalaFlex (internal bra).

 

Από τον Σεπτέμβριο του 2019, η Marvifarm είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DermapenWorld στην Ελλάδα. Η DermapenWorld εξυπηρετεί σοβαρούς επαγγελματίες που επιθυμούν να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό σε θέματα αντιγήρανσης.