Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στα μισά και ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους, ετοιμάζεται να κάνει τη θεαματική είσοδό του. Είμαστε όμως έτοιμοι να τον υποδεχτούμε ή μήπως και φέτος το φούσκωμα και η… όχι και τόσο επίπεδη κοιλιά θα χαλάνε την εικόνα που θα θέλαμε να είχαμε στην παραλία;

Όπως και να ’χει, δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε. Ακόμη και τώρα μπορούμε να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας και να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε! Επίπεδη κοιλιά στην παραλία! Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Lanes είναι εδώ με σκοπό να…μας συμπληρώνει σε κάθε βήμα μας! Και για την περίπτωση αυτή λοιπόν, μας προτείνει το Kcaligram 7days σε συνδυασμό με το Probio Ade!

Το Kcaligram 7days αποτελεί ένα ενισχυμένο σύστημα αδυνατίσματος διάρκειας 7 ημερών! Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των επιλεγμένων φυτικών συστατικών που περιέχονται στη σύνθεσή του, ο μεταβολισμός μας ενισχύεται, η σιλουέτα επαναπροσδιορίζεται, ενώ μειώνεται η αίσθηση φουσκώματος και περιορίζεται η κατακράτηση υγρών. Δηλαδή πετυχαίνουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε! Παίρνοντας Kcaligram 7days για 7 ημέρες, δίνουμε μια σημαντική ώθηση στον εαυτό μας για να πιάσει το στόχο και να βγει στην παραλία με άλλο αέρα.

Το Probio Ade από την άλλη, χάρη στα προβιοτικά, τα πρεβιοτικά, τις βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει, συντελεί στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού και εντερικού συστήματος οδηγώντας στο απαραίτητο «ξεφούσκωμα», ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσιολογική λειτουργεία του οργανισμού στο σύνολό του! Ένα βήμα πιο κοντά στην επίπεδη κοιλιά δηλαδή!

Ο συνδυασμός τους λοιπόν μας βοηθά να κατακτήσουμε ότι ονειρευόμαστε για το υπόλοιπο του φετινού Καλοκαιριού! Βέβαια, η χαλαρή άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή δεν μπορούν να λείπουν από το πρόγραμμά μας!

Καλό υπόλοιπο διακοπών λοιπόν, με επίπεδη κοιλιά… παρέα με τη Lanes!

#########