ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ώρα 19.00
“Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)
Αίθουσα “Νίκος Γκάτσος”
Το Ελληνικό Φόρουμ Υγείας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη Νέα Γρίπη (Η1Ν1), με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των μη ειδικών λειτουργών υγείας, των φαρμακοποιών και του κοινού για το φλέγον ζήτημα της γρίπης, που απασχολεί την ελληνική, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.
“Από τον ιό της νέας γρίπης κινδυνεύουμε μόνο εξαιτίας της ελλιπούς ενημέρωσης. Εμείς από την πλευρά μας, σε συνεργασία  με το Φόρουμ Υγείας και σημαντικούς επιστήμονες, τονίζει ο Πρόεδρος της “Τεχνόπολις” κ. Φώτης Ιγνατίου, κάνουμε την δική μας προσπάθεια “αντιμετώπισης” της νέας γρίπης ενισχύοντας την “ασπίδα προστασίας” που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση”.

Καθηγητές της ιατρικής, ως οι πλέον ειδικοί, θα αναφερθούν στα τελευταία δεδομένα της εξέλιξης της νόσου και θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και κοινού.

Το πάνελ απαρτίζουν οι κ.κ. Δημήτρης Καφετζής Καθηγητής Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Λεγάκης Ομότιμος Καθηγητής Μικροβιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Άγγελος Χατζάκης Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών. Σχολιάζουν οι κ.κ. Χρήστος Κίττας Καθηγητής Ιατρικής-Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και Δημήτρης Τριχόπουλος Ομότιμος Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Καθηγητής Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Χαιρετισμός Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη
Χαιρετισμός Προέδρου Δ.Σ. “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων, κ. Φώτη Ιγνατίου
Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνικού Φόρουμ Υγείας, κ. Γεράσιμου Ρηγάτου
Ομιλίες:
Δημήτρης Καφετζής, Καθηγητής Παιδιατρικής Παν. Αθηνών
Νίκος Λεγάκης, Ομ. Καθηγητής Μικροβιολογίας Παν. Αθηνών
΄Αγγελος Χατζάκης, Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Παν. Αθηνών
Σχολιάζουν:
Χρήστος Κίττας, Καθηγητής Ιατρικής, Πρύτανης Παν. Αθηνών,
Δημήτρης Τριχόπουλος, Ομ. Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Παν. Αθηνών
και Καθηγητής Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής Παν. Χάρβαρντ
Ερωτήσεις κοινού
Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Είσοδος ελεύθερη

#########