Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ), Mr. Francesco Rocca, στο πλαίσιο του σημερινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (8/5), απέστειλε εορταστικό μήνυμα στο Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στο οποίο συγχαίρει ιδιαίτερα θερμά τον Ε.Ε.Σ. και ειδικότερα την Διοίκησή του για το τεράστιο ανθρωπιστικό έργο που παράγει καθημερινά, εντός και εκτός συνόρων, προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ), σήμερα, Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, στις 8 μ.μ., στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, διοργανώνοντας μεγάλη εκδήλωση, όπου θα τιμηθεί η κα Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο στον Τομέα της Υγείας, καθώς και Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύπλευρη ανθρωπιστική τους προσφορά προς την Ελληνική κοινωνία.

Σημειώνεται ότι, η Βουλή των Ελλήνων, αναγνωρίζοντας το έργο του διεθνούς ανθρωπιστικού κινήματος και του Ε.Ε.Σ., αποφάσισε τη φωταγώγηση της Βουλής των Ελλήνων με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5), ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου.

#########