Μεγάλη ανταπόκριση είχε η δράση του ΙΣΑ για την εγγραφή των πολιτών στην άυλη συνταγογράφηση που ξεκίνησε σήμερα σε τρείς περιοχές της Αττικής.
Τα συνεργεία του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής, επισκέφθηκαν τις Λαϊκές αγορές σε Ψυχικό, Χολαργό, Αγία Παρασκευή και Ζωγράφου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ, διένειμαν ενημερωτικό έντυπο με τα Βήματα Εγγραφής στην Άυλη Συνταγογράφηση και βοήθησαν όσους πολίτες επιθυμούσαν να κάνουν την εγγραφή τους στην υπηρεσία. Η Δράση θα ολοκληρωθεί σε δέκα ημέρες και θα λάβει χώρα, σε 34 Δήμους της Αθήνας, στο χώρο των Λαϊκών Αγορών.

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής είναι με όλες τους τις δυνάμεις κοντά στον πολίτη, στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Παίρνουμε νέες πρωτοβουλίες για να στηρίξουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι οι ηλικιωμένοι και οι χρόνιοι πάσχοντες που αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα στην πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση. Κανείς πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται αβοήθητος.», σχολίασε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης.