Αρχική Επιχειρείν Η DEMO ΑΒΕΕ χορηγός στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου

Η DEMO ΑΒΕΕ χορηγός στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η  DEMO ABEE για μια ακόμα χρονιά συμμετείχε ως χορηγός στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΜΠαΚΑΝ που  διεξήχθη στην Καλαμάτα από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου 2107.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ημερίδα νοσηλευτικού προσωπικού υπό την  αιγίδα της Ε.Ν.Ε (Ενωση Νοσηλευτών Ελλάδος) με «Θέματα   Προαγωγής Υγείας στους Ασθενείς  με Χρόνια  Καρδιομεταβολικά  Νοσήματα»

Στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων η εταιρεία DEMO έχει μία ισχυρή παρουσία στην Ελληνική αγορά με θεραπευτικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών παθήσεων.  Στο πορτοφόλιο της εταιρίας περιέχονται οι δραστικές ουσίες κλοπιδογρέλη, ατορβαστατίνη, δοβουταμίνη και επινεφρίνη. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που εξακολουθούν να υπάρχουν και στο χώρο της καρδιολογίας συνεχίζει να επενδύει στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων με την διάθεση νέων ποιοτικών σκευασμάτων όπως η ιρβεσαρτάνη.

 

Η χορηγία της DEMO εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικής της στόχευσης για την συνδρομή στις προσπάθειες της επιστημονικής κοινότητας, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την πρόοδο των επιστημονικών επιτευγμάτων στον τομέα των φαρμάκων.