Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη εκδήλωση ASK YOUR DOCTOR στην καρδιά της πυρόπληκτης περιοχής του περασμένου καλοκαιριού στο ΜΑΤΙ Αττικής.

Η οργανωτική ομάδα της εκδήλωσης ASK YOUR DOCTOR  σε συνεργασία και υποστήριξη του Εξωραιστικού Συλλόγου Ν. Βουτζά  «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και της ΣΕΜΚΑ (Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Ματιού) προσκάλεσε 6 κορυφαίους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (Γεώργιος Δημογέροντας– Δ/ντης Νευροχειρουργός, Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης, Δημήτρης Κωστόπουλος– ορθοπαιδικός χειρουργός, Αντιγόνη Τσιπλακίδη, χειρ. Οδοντίατρος, Χρήστος Παπασιδέρης– Δ/ντήςΑγγειοχειρουργός, Νικόλαος Καλογερόπουλος-Ειδικός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Σταύρος Τομπρής-Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός-Δ/ντης Ευρωκλινικής Αθηνών) , οι οποίοι ενημέρωσαν το πολυπληθές κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Ιατρικής και απήντησαν σε σειρά ερωτήσεων γύρω από διάφορα ιατρικά θέματα που σχετίζονταν και με τις φονικές πυργαγιές του καλοκαιριού 2018.

Οι εκδηλώσεις , οι οποίες παργαματοποιούνται με τις ευγενικές χορηγίες των εταιριών ΜΑΣΟΥΤΗΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΝΕΤΤΑ συνεχίζονται με την εκδήλωση της 13.3.2019, ώρα 17.00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και αρχές Απριλίου στον επίσης πυρόπληκτο Δήμο Μαραθώνα.