Αρχική Επιχειρείν «Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Καινοτομία»: Στήριξη του 13ου Παγκρήτιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου ...

«Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Καινοτομία»: Στήριξη του 13ου Παγκρήτιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου από την ELPEN

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαχρονικά δίπλα στον έλληνα φαρμακοποιό βρίσκεται η ELPEN  και το τμήμα Consumer Health Care, στηρίζοντας το 13o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 450 επαγγελματίες του χώρου και φαρμακοποιοί απ’ όλη την Ελλάδα. Μέσα από την πλούσια θεματολογία του Συνεδρίου το οποίο διοργανώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από το Συντονιστικό Όργανο Φαρμακευτικών Συλλόγων Κρήτης, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου, στις 13 και 14 Μαΐου 2017, τονίστηκε η σημασία του τριπτύχου «Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Καινοτομία» ως εφόδια για τη βιωσιμότητα του φαρμακείου στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες των τελευταίων χρόνων.

 

Η ELPEN είναι πάντα παρούσα στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα Φαρμακευτικά Συνέδρια της χώρας με στόχο την υποστήριξη της μακροπρόθεσμης και βιώσιμης ανάπτυξης του φαρμακείου σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά και την ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου του φαρμακοποιού ως ο κρίκος μεταξύ του γιατρού και του ασθενή.

 

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η ELPEN συμμετείχε με τα προϊόντα ALMORA plus, Gantil και Lumaren ενώ παρουσίασε τα προϊόντα για την ανακούφιση των ανθρώπων με δερματικούς ερεθισμούς και συμπτώματα ακτινικής δερματίτιδας από τη νέα σειρά artia by ELPEN. Φυσικής προέλευσης, έχουν προκύψει κατόπιν εξειδικευμένης επιστημονικής έρευνας της ELPEN με στόχο την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των αναστρέψιμων δερματικών αλλοιώσεων, όπως ξηρότητα, ερύθημα, κνησμός, αίσθημα καύσου, απολέπιση, ελαφρά εγκαύματα που προκαλούνται από την έκθεση της επιδερμίδας σε ακτινοβολία.

 

 

«Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Καινοτομία»: Στήριξη του 13ου Παγκρήτιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου από την ELPEN
Rate it