Η εκστρατεία “Win For Meningitis”συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τη συμβολή της διεθνούς φήμης φωτογράφου Anne Geddes. Στόχος της εκστρατείας, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της GSK, είναι η ενημέρωση των γονέων σχετικά με όλους τους τύπους της μηνιγγιτιδοκοκκικής νόσου – κοινώς ονομαζόμενη μηνιγγίτιδα – καθώς και τα μέτρα που οι ίδιοι μπορούν να λάβουν για την προστασία των παιδιών τους από τις δυνητικά επώδυνες συνέπειες.

Φέτος, η φωτογράφος και ο πολυβραβευμένος Πορτογάλος πάρα-ολυμπιονίκης Lenine Cunha συνεχίζουν το έργο τους όσον αφορά την πληρέστερη ενημέρωση των γονέων σχετικά με τη Μηνιγγιτιδοκοκκική νόσο, την ραγδαία εξέλιξη της και τις επιπτώσεις αυτής. Δείτε τι λένε οι ίδιοι στους επισήμους λογαριασμούς facebook της GSK και της Anne Geddes αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο της πρώτης εκστρατείας “Win For Meningitis”, το 2016, η Anne Geddes, φωτογράφισε διεθνείς παρά-αθλητές, συμπεριλαμβανομένου του Πορτογάλου παρά-αθλητή Lenine Cunha, οι οποίοι έχουν επιβιώσει από την μηνιγγίτιδα και έχουν επιτύχει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ άλλων και της απόκτησης Ολυμπιακών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και της Κίνας.

#########