Η Διεθνής Εταιρεία Μαστολογίας (Senologic International Society – SIS) ανέθεσε στο πρόσωπο της Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Καθ. κ. Λυδίας Ιωαννίδου-Μουζάκα τη διοργάνωση στη Ρόδο, του “21st SIS World Congress on Breast Cancer and Breast Healthcare” που θα λάβει χώρα από τις 3-6 Μαϊου 2023, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Rodos Palace.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α ́.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναλυθούν από έγκριτους επιστήμονες από όλο τον κόσμο όλα τα φλέγοντα ζητήματα και οι προκλήσεις στο πεδίο της διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου του μαστού και οι νέες πρακτικές για την προάσπιση της υγείας του μαστού.

Είναι ένα σημαντικό Επιστημονικό γεγονός για την Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα και αναμένεται να το παρακολουθήσουν δια ζώσης περίπου 2.000 Σύνεδροι που ασχολούνται με τον μαστό διαφόρων ειδικοτήτων από όλο τον κόσμο. Τα οφέλη από την διεξαγωγή στη χώρα μας ενός τέτοιου διαμετρήματος Συνεδρίου είναι πολλά και σχετίζονται με οφέλη επιστημονικά, κοινωνικά, οικονομικά, τουριστικά και πολιτιστικά.

prosklisi synedrio mastologias

Χορηγοί επικοινωνίας: Eθνικός Κήρυκας και iatro.gr

 

#########