Τριάντα αθλητές των Εθνικών Ομάδων Αντισφαίρισης, που θα έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους, θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου όσον αφορά στις εργαστηριακές και καρδιολογικές εξετάσεις που απαιτούνται για τους αθλητές ετησίως. Αυτό προβλέπεται από σύμβαση συνεργασίας, διάρκειας τριών ετών, που υπεγράφη μεταξύ του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).

Το σύμφωνο συνεργασίας προβλέπει ακόμη τη διοργάνωση σε ετήσια βάση, τεσσάρων Σεμιναρίων Βασικής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης για προπονητές και διευθυντές αγώνων καθώς και τη διενέργεια Ημερίδων, η θεματολογία των οποίων θα είναι σχετική με την καρδιά. 

 

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α, κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Έκ μέρους του Δ.Σ της Ε.ΦΟ.Α και ολόκληρης της οικογένειας του τένις, ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, καθηγητή κ. Ιωάννη Λεκάκη, τα μέλη του Δ.Σ και τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου, κ. Γεώργιο Μουτσόπουλο, για την ευγενική τους χορηγία στο άθλημα του τένις. Είναι πολύ σημαντικό να είναι συνεργάτης της Ε.ΦΟ.Α ένα από τα καλύτερα καρδιοχειρουργικά Κέντρα της Ευρώπης».

#########