Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική καλοκαιρινή βραδιά που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στο Μαρούσι για την ενίσχυση της εκστρατείας παιδικού εμβολιασμού του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του ιατρικού κόσμου, αλλά και απλών πολιτών ευαισθητοποιημένων στα ζητήματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αγάπης και ευθύνης για την ενίσχυση της εκστρατείας του παιδικού εμβολιασμού για παιδιά ανασφάλιστων πολιτών και μεταναστών,που θα πραγματοποιήσει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής από το μήνα Σεπτέμβριο.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του στον καθένα ξεχωριστά για την τιμητική παρουσία του στη φιλανθρωπική βραδιά, που καταληκτικό στόχο έχει την προάσπιση της υγείας μέσω του εμβολιασμού, παιδιών που οι οικογένειες τους βρίσκονται σε αδυναμία να τους προσφέρουν το πολύτιμο αυτό αγαθό για την υγεία. Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είχε την ευκαιρία  να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους για τα κοινωνικά και υγειονομικά προβλήματα που έχει επιφέρει η παρούσα οικονομική συγκυρία, καθώς για την προσπάθεια που καταβάλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς  Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, απλώνουμε δίχτυ κοινωνικής προστασίας και προσφέρουμε από το περίσσευμα της αγάπης μας στο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Πατούλης. Με θερμά λόγια εκφράστηκαν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, για το έργο που έχει προσφέρει ο Ι.Σ.Α., ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα στα κοινωνικά θέματα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους να συναντηθούν και σε επόμενες εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς στο συνάνθρωπό μας.

Στη φιλανθρωπική βραδιά συμμετείχαν ο Υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, οι βουλευτές κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Σιούφας, ο πολιτευτής Μπάμπης Καραθάνος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Αθανάσιος Δημόπουλος, ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής Γιώργος Σάπκας, η Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών Μαρία Γιαννίρη, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς,δημοσιογράφος Νίνα Βλάχο, η παιδίατρος σύζυγος του βουλευτή M. Βορίδη, Δανάη Μιχελάκου, ο γιατρός, διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών Κωνσταντίνος Πάντος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.α.

Από τον Ι.Σ.Α. παραβρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας Σταθ. Τσούκαλος, ο Ταμίας Φ. Πατσουράκος, και τα μέλη Γ. Δατσέρης, Γ. Μαρίνος και Μ. Ζαχαριάδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθοριστική στην επιτυχία της διοργάνωσης της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, καθώς και στις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Ι.Σ.Α. σε κοινωνικό επίπεδο είναι η συνδρομή του προσωπικού του, με πρωτοστατούσα τη Γραμματέα του Προέδρου κα Χάρις Τσώνη.         

Για το ΔΣ του ΙΣΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ.Γ ΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                   ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ                         

 

#########