Αρχική Ειδήσεις - Νέα Επίσκεψη του Ι.Σ.Α στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»

Επίσκεψη του Ι.Σ.Α στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική «Φλόγα», επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α) επί τη ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων.

Οι εκπρόσωποι των γιατρών εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στα παιδιά και στις οικογένειές τους και μοίρασαν δώρα και Χριστουγεννιάτικα .

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Πατούλης, επεσήμανε ότι ο Ι.Σ.Α είναι δίπλα στις των παιδιών που αντιμετωπίζουν Υγείας. «Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τα παιδιά που τους έμελε να μπουν σε αυτήν την περιπέτεια Υγείας αλλά και τις οικογένειές τους και πρόθυμοι να προσφέρουμε τη στήριξή μας και σε θεσμικό επίπεδο», σημείωσε ο κ. Πατούλης.

. ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξουν και άλλες μορφές συνεργασίας με το Σύλλογο «Φλόγα» όπως ημερίδες για την ευαισθητοποίηση των γονέων και των παιδιάτρων για έγκαιρη διάγνωση.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου «Φλόγα» κ. Τρυφωνίδου, ευχαρίστησε Ι.Σ.Α για την υποστήριξή του και τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν δύναμη και ελπίδα στη «Φλογα» να συνεχίσει αγώνα της για τα δικαιώματα των παιδιών στη Ζωή και Υγεία.

Στην αποστολή του Ι.Σ.Α συμμετείχαν, επίσης, ο του Ι.Σ.Α Αχιλλέας Ρέντης και τα μέλη του ΔΣ Α. Θωμόπουλος και Ε. Ζαφειρίου.

Για το ΔΣ του Ι.Σ.Α

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                           ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ