Αρχική Ειδήσεις - Νέα HydraFacial – το επόμενο βήμα στη μικροδερμοαπόξεση

HydraFacial – το επόμενο βήμα στη μικροδερμοαπόξεση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το HydraFacial είναι μια επαναστατική θεραπεία ενυδάτωσης του δέρματος που, ταυτόχρονα, βοηθά καταπολέμηση ρυτίδων. Η επιστημονική κοινότητα θεωρεί το Hydrafacial ως την επόμενη γενιά θεραπειών μικροδερμοαπόξεσης, καθώς είναι η μόνη που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία ταυτόχρονα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Πώς γίνεται;

Η θεραπεία γίνεται σε τρία βήματα. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου και ένα ελαφρύ peeling με το απολεπιστικό προϊόν S02 SCRUB της σειράς , ξεκινά η χρήση της τεχνολογίας Hydrafacial. Με τη χρήση της πατενταρισμένης ελικοειδούς κεφαλής της αυτής τεχνολογίας με πίεση στο δέρμα νερό με φυσικά και φυτικά εκχυλίσματα. Ταυτόχρονα γίνεται , η οποία απολεπίζει με φυσικό τρόπο το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα. Στο δέυτερο βήμα της θεραπείας, Β-υδρόξυ οξέα προωθούνται μέσω της κεφαλής στο δέρμα με ταυτόχρονη ελικοειδή , με αποτέλεσμα τη διάνοιξη των πόρων του δέρματος, την αφαίρεση των μαύρων κεφαλών και, τελικά, τον καθαρισμό του προσώπου από το σμήγμα του. Στο τέλος του δεύτερου βήματος, το δέρμα του προσώπου φαίνεται καθαρό και πολύ λαμπερό. Στο τρίτο βήμα της νέας αυτής τεχνολογίας ένα πλούσιο κοκτέιλ από 6 αντιοξειδωτικές ουσίες, Α και Ε μαζί με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα λευκού τσαγιού προωθούνται στο καθαρό δέρμα για να απορροφηθούν και να χαρίσουν έτσι ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία. Το HydraFacial είναι μια επαναστατική θεραπεία ενυδάτωσης του δέρματος που, ταυτόχρονα, βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Η επιστημονική κοινότητα θεωρεί το Hydrafacial ως την επόμενη γενιά των θεραπειών μικροδερμοαπόξεσης, καθώς είναι η μόνη μέθοδος που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία ταυτόχρονα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Ενδείξεις – Αντενδείξεις – Αποτελέσματα

Η μη επεμβατική θεραπεία Hydrafacial είναι καταπραϋντική, ενυδατική και καθόλου ερεθιστική. Η θεραπεία βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθαρίζει τους φραγμένους πόρους και επαναφέρει την ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζει τις καφέ κηλίδες και την υπέρχρωση. Είναι ιδανική θεραπεία για να καθαρίσει το δέρμα και μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με άλλες σύσφιξης του δέρματος του προσώπου. Συνιστάται ιδιαίτερα σε νέα άτομα με ήπια ακμή και σε γυναίκες και άνδρες με δέρματα που έχουν τάση για ακμή.

Η μέθοδος HydraFacial είναι κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους δέρματος, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα. Μετά από μια μόνο θεραπεία, το δέρμα εμφανίζει ορατή κα λάμψη, που διαρκεί αρκετές ημέρες. Μια σειρά πέντε θεραπειών, που πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα, καταπολεμούν λεπτές γραμμές, ρυτίδες, διευρυμένους πόρους και δυσχρωμίες, ενώ επαναφέρουν την ισορροπία σε λιπαρές και με τάση ακμής επιδερμίδες. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου θεραπειών, μπορείτε να διατηρήσετε τα αποτελέσματα με μια θεραπεία HydraFacial θεραπεία κάθε δύο έως τέσσερις εβδομάδες.

Η θεραπεία αντενδείκνυται σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης και σακχαρώδους διαβήτη.