Σήμερα, ο Τομέας Διαβήτη της Βayer ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μετρητή CONTOUR® USB στην Ελλάδα. Το CONTOUR® USB της Bayer είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος που συνδέεται απευθείας σε υπολογιστή, παρέχοντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες σημαντικές για την καλύτερη διαχείριση του διαβήτη. Επιπλέον, ο μετρητής CONTOUR®USB έχει ενσωματωμένο λογισμικό διαχείρισης διαβήτη που βοηθάει στη μακροχρόνια παρακολούθηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων

των μετρήσεων γλυκόζης αίματος και βοηθάει στην καλύτερη επικοινωνία του ασθενή με τον γιατρό του.

 

 

Το CONTOUR®USB είναι ένας μετρητής τεχνολογίας αιχμής με καινοτομικό σχεδιασμό και μοναδικές επιδόσεις. Στο CONTOUR®USB της Bayer μπορούν να αποθηκευτούν έως 2.000 αποτελέσματα μέτρησης. Η ενσωματωμένη τεχνολογία USB επιτρέπει στους ασθενείς που λαμβάνουν ινσουλίνη να συνδέσουν απλά τη συσκευή σε έναν υπολογιστή και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις τάσεις και τα μοτίβα εξέλιξης των επίπεδων γλυκόζης στο αίμα τους.

 

Η συνεχής παρακολούθηση δεδομένων και η ακριβής ανταλλαγή πληροφοριών με τον θεράποντα ιατρό είναι τα κλειδιά για την καλή διαχείριση του διαβήτη. Ο μετρητής CONTOUR®USB διευκολύνει στην οργάνωση και τη διαχείριση των δεδομένων, μετατρέποντας τα αποτελέσματα σε ουσιαστικές γνώσεις που οι επαγγελματίες υγείας και οι ασθενείς τους μπορούν εύκολα να συζητήσουν.

Ο μετρητής CONTOUR®USB βασίζεται στο αξιόπιστο σύστημα CONTOUR® της Bayer, παρέχοντας την ίδια ευκολία και ακρίβεια μέτρησης, τεχνολογία No Coding™, αυτόματη διόρθωση του αιματοκρίτη και των κοινών ουσιών που παρεμβάλλονται, σύντομο χρόνο μέτρησης 5 δευτερολέπτων και μικρό δείγμα αίματος 0,6μL. Ο μετρητής χρησιμοποιεί τις ταινίες μέτρησης CONTOUR® της Bayer.

Στην ιστοσελίδα www.bayercontourusb.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε σωστά και εύκολα τον μετρητή. Αναλυτικά στοιχεία με τη βοήθεια εικόνων για μια ακριβή μέτρηση βήμα προς βήμα, καθώς και οι πιο συχνές ερωταποκρίσεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε όλες τις απορίες σας σχετικά με τον ρόλο και τη χρήση του CONTOUR®USB.

Η ιστοσελίδα σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να δηλώσετε τον μετρητή σας και να επωφεληθείτε από τις δωρεάν υπηρεσίες του Τομέα Διαβήτη της Bayer, μέσω παραγγελίας προϊόντων και υπηρεσιών που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τον μετρητή σας χωρίς επιπλέον κόστος, με την απόκτηση π.χ. φορτιστή τοίχου, ενημερώσεων λογισμικού, ταινιών μέτρησης σε προσφορά κλπ.

 

Σχετικά με τον Τομέα Διαβήτη της Bayer HealthCare

Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer HealthCare, ως τμήμα του Τομέα Medical Care υποστηρίζει καταναλωτές σε 100 χώρες και ηγείται μιας μακράς παράδοσης σε καινοτόμα προϊόντα για την αντιμετώπιση του διαβήτη, από την παρουσίαση των δισκίων της CLINITEST το 1941. Το πρόσωπο της αντιμετώπισης του διαβήτη άλλαξε το 1969 όταν παρουσιάστηκε ο πρώτος φορητός μετρητής γλυκόζης αίματος και οι ταινίες μέτρησης. Ορισμένα χαρακτηριστικά των μετρητών γλυκόζης αίματος της Bayer όπως η τεχνολογία No Coding™ κάνουν ευκολότερη τη διαχείριση του διαβήτη. Σήμερα, ο Τομέας Διαβήτη της Bayer HealthCare προσφέρει μια απαράμιλλη επιλογή στα συστήματα διαχείρισης διαβήτη και ολοκληρωμένη υποστήριξη συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, των εργαλείων και των πόρων που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιήσουν τη ζωή με τον διαβήτη.

Τα κεντρικά γραφεία του Τομέα Διαβήτη της Bayer HealthCare παγκοσμίως βρίσκονται στην Tarrytown, στη New York, στις ΗΠΑ και λειτουργούν ως τμήμα της Bayer HealthCare LLC, μέλος του παγκόσμιου Ομίλου Bayer HealthCare. Τα κεντρικά γραφεία για τις γεωγραφικές περιοχές Ευρώπης και ΜERA βρίσκονται στη Βασιλεία ως τμήμα της Bayer Consumer Care AG, με έδρα τη Βασιλεία.

#########