Αρχική Οδοντίατρος Όψεις πορσελάνης Lumineers

Όψεις πορσελάνης Lumineers

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

αποτελούν υπέρλεπτες όψεις 0,3-0,5 χιλ. <<φακού επαφής >> που δεν απαιτούν τρόχισμα άρα και αναισθησία για την κατασκευή . Συγκολλούνται στην προστομιακή επιφάνεια με την βοήθεια μεγεθυντικών γυαλιών   που φορά ο γιατρός διότι ακριβώς επειδή πολύ λεπτές χρειάζεται η εφαρμογή στο δόντι.

Οι όψεις πορσελάνης LUMINEERS αποτελούνται μόνο από CERINATE πορσελάνη, ένα πατενταρισμένο, ισχυρό υλικό  πορσελάνης που κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Σάντα Μαρία Καλιφόρνια.  Η πορσελάνη τύπου CERINATE είναι μία πατενταρισμένη πορσελάνη ενισχυμένη με κρυστάλλους λευκίτη. Η ιδιαίτερη ομοιομορφία που παρουσιάζουν οι κρύσταλλοι λευκίτη βοηθούν στο να είναι η πορσελάνη αυτή πολύ στις ρωγμές. Επίσης έχει πολύ χαμηλό συντελεστή θερμικής διαστολής συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη αποκόλλησης και στο ξεκόλλημα από το δόντι στο οποίο έχει τοποθετηθεί.

Επίσης τοποθετούνται και πάνω ήδη γέφυρες που τα όριά τους έχουν αλλοιωθεί με το πέρασμα του χρόνου.

 

Πριν

Μετά

Οι όψεις αυτές χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν το μέγεθος, το σχήμα καθώς και το χρώμα των με μόνιμο αποτέλεσμα το οποίο δεν από το κάπνισμα ή την πάροδο του χρόνου καθώς δεν χρωστικές.

 

 

Πριν

Μετά

 

 

Ιωάννης Θ Φάκλαρης DDS-MSc

Χειρουργός Οδοντίατρος

Παθοβιολόγος Στόματος