Αυτές αποτελούν υπέρλεπτες όψεις μεγέθους 0,3-0,5 χιλ. μεγέθους <<φακού επαφής >> που απαιτούν τρόχισμα και για την κατασκευή τους. Συγκολλούνται στην επιφάνεια με την βοήθεια μεγεθυντικών γυαλιών   που φορά ο γιατρός διότι ακριβώς επειδή πολύ λεπτές χρειάζεται η τέλεια εφαρμογή τους στο δόντι.

Οι όψεις πορσελάνης LUMINEERS αποτελούνται μόνο από CERINATE πορσελάνη, ένα πατενταρισμένο, εξαιρετικά ισχυρό υλικό  πορσελάνης που κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Σάντα Μαρία της Καλιφόρνια.  Η πορσελάνη τύπου CERINATE είναι μία πατενταρισμένη πορσελάνη ενισχυμένη με . Η ιδιαίτερη ομοιομορφία που παρουσιάζουν οι κρύσταλλοι βοηθούν στο να είναι η πορσελάνη αυτή πολύ στις ρωγμές. Επίσης έχει πολύ χαμηλό συντελεστή θερμικής διαστολής συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη της αποκόλλησης και στο από το δόντι στο οποίο έχει τοποθετηθεί.

Επίσης τοποθετούνται και πάνω ήδη γέφυρες που τα όριά τους έχουν με το πέρασμα του χρόνου.

 

Πριν

Μετά

Οι όψεις αυτές χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν το μέγεθος, το σχήμα καθώς και το χρώμα των δοντιών με μόνιμο το οποίο δεν αλλοιώνεται από το κάπνισμα ή την πάροδο του χρόνου καθώς δεν προσροφούν χρωστικές.

 

 

Πριν

Μετά

 

 

Ιωάννης Θ Φάκλαρης DDS-MSc

Χειρουργός Οδοντίατρος

Παθοβιολόγος Στόματος